Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Arts escèniques Teatre de la Llotja

Teatre de la Llotja

Teatre de La Llotja de Lleida
Av. Tortosa, 6-8 - 25005 Lleida

LA TEMPORADA 2019

Venda a la taquilla del teatre de la Llotja

De dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 h
Dimarts, dimecres i dijous d'11.00 h a 13.00 h
Funcions en caps de setmana i festius: 1 hora abans de la representació
Preu reduït amb carnet Amics de la Llotja

Online a teatredelallotja.cat

 

Venda a l'oficina de Turisme de Lleida

(C/Major, 31 bis)
En aquest punt venda només amb targetes bancàries i a preu general o preu reduït amb carnet Amics de la Llotja.
De dilluns a dissabte de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 19.00 h


Compra entrades on line

 

Com comprar amb entrada reduïda

Per als espectacles del Teatre Municipal de l'Escorxador i del Teatre de la Llotja es podrà comprar amb entrada reduïda a taquilla amb la corresponent acreditació amb qualsevol dels carnets del llistat*.

Titulars del carnet Amics de la Llotja podeu seguir comprant online o a taquilles amb el número de carnet per fer efectiu el descompte.

*CARNETS AMB DESCOMPTE
AADPC Assoc. Actors i Directors Catalunya, Amics de La Llotja, APCC Assoc. Professionals Circ Catalunya, APDC Assoc. Professionals Dansa Catalunya, APGCC Assoc. Professionals de la Gestió Cultural, Ateneu Popular de Ponent, Aturats, Aula Municipal de Teatre de Lleida, Biblioteca Pública de Lleida, Carnet Jove, Club Banyetes, Conservatori Municipal de Lleida, Escola Art Municipal de Lleida, Escoles de Dansa de les Terres de Lleida, Escola Oficial Idiomes de Lleida, Espectadors Centre Titelles, Família nombrosa / monoparental, FiraTàrrega, L'Intèrpret, Òmnium Cultural, Carnet Sènior, Sindicats (UGT i CCOO), Tr3sC, TTP Assoc. de Professionals de Teatre per a Tots els Públics i Universitat de Lleida

 

Abonament Nadal (10 €)

2 espectacles 5 €/ espectacle

Ludo Circus Show
Chapeau

 

IMPORTANT

- EVITEU CUES DE DARRERA HORA: compreu les entrades anticipades o per internet.
- L'entrada reduïda es limita a una entrada per carnet d'entitat.
- Els descomptes no són acumulables.
- Les entrades adquirides no es canviaran ni es reemborsaran. La cancel·lació de l'espectacle serà l'única causa admissible per a la devolució de l'import de les localitats.
- Als preus de les entrades ja estan incloses les despeses de gestió: 1 € per entrada en la programació municipal i 2 € per a la programació de la Fundació Pública Teatre de la Llotja o altres entitats privades.
- Els descomptes són aplicables a espectacles i conce!s de LaTemporada programats per l'Ajuntament de Lleida i la Fundació Pública Teatre de la Llotja. En queden exclosos els esdeveniments organitzats per altres entitats.

 

 

PROGRAMACIÓ / LA TEMPORADA

 

Cronología de las bestiascronologia de les besties

15 desembre - 20:30h

Cronología de las bestias narra la història d’una família destrossada a causa de la desaparició del seu fill fa més de deu anys, i que ha d’enganyant-se.

*Obra en castellà

 • Preu Amic/Reduït 22 €
 • Preu Menors 29 anys 13 €
 • Preu General 26 €

 

 

Christmas.cat / Cor de l’Orfeó Lleidatà

christmas23 desembre - 19h

L’espectacle més exitós del Cor de l’Orfeó, vist per més de 5.000 espectadors, torna al Teatre de La Llotja. Enguany revoluciona el repertori amb la incorporació de grans èxits del mític grup britànic Queen. Un espectacle ple de força que combina la tradició del Nadal amb grans èxits del gospel, del pop i del rock.
Quatre anys consecutius d’èxits ens avalen.

Viu el Nadal, viu el Christmas.cat!

 • Preu Amic/Reduït 20 €
 • Preu Socis Orfeó 20 €
 • Preu General 25 €
 • Preu Grup 18 €

 

 

Ludo Circus Show

27 desembre - 19hludo

LUDO Circus Show és la posada en escena de l'esperit del joc a través del circ.

LUDO és una atmosfera; un estat lúdic.

Quan set personatges treuen el cap a l'escenari amb ganes de jugar, apareixen guanyadors i perdedors, cops voluntaris i involuntaris, sintonia i desencantament, diversió, treball en equip i individualisme.

Jocs recognoscibles entremesclats amb tècniques circenses com la bàscula, equilibris, acrobàcia o malabares. És el propi circ un joc?

Una mirada cap a situacions recognoscibles amb les quals viatjarem cap a vivències pròpies.

 • Preu Amic/Reduït 8 €
 • Preu Menors 29 anys 5 €
 • Preu General 10 €

 

 

CHAPEAU !

Companyia de comediants La Baldufa

Dimecres 2 , dijous 3 i divendres 4 de generchapeaux
A les 18 i 20.30 h

CHAPEAU !, una assemblea, un congrés, una diada nacional que tres individus preparen amb molta cura i il·lusió des de fa temps. Tothom espera l’arribada del líder. L’himne, la bandera, els cartells, la decoració i el públic més prosèlit, tot està previst. Però en aquesta ocasió l’esperat líder no arriba. Algú haurà de substituir-lo. Algú ha de governar.
Quin dels tres excèntrics personatges serà el pitjor candidat?
Una història d’ambició, guerra i pau, corrupció, i molt d’amor. Una democràcia de pallassos, en què no tothom està preparat per a exercir el poder.

*Espectacle no recomanat per als menors de 10 anys

 • Preu Amic/Reduït 8 €
 • Preu Menors 29 anys 5 €
 • Preu General 10 €

 

 

 

El Llac dels Cignes

15 gener - 21hllac

RUSSIAN CLASSICAL BALLET, la prestigiosa companyia de Moscou, dirigida per la famosa ballarina Evgeniya Bespalova, torna a Espanya per presentar una nova producció de l'obra-mestra del ballet clàssic - LLAC DELS CIGNES, una narrativa d'amor, traïció i triomf del bé sobre el mal.

Ple de romanticisme i bellesa, el ballet LLAC DELS CIGNES és considerat el més espectacular del repertori de la dansa clàssica. La coreografia del ballet LLAC DELS CIGNES requereix gran destresa i elevada capacitat tècnica en la interpretació dels personatges per part dels ballarins. La duplicitat de caràcter present en la puresa de la figura del Cigne Blanc i per la intriga del Cigne Negre, exigeixen un elevat grau de dramatisme i virtuositat en la interpretació de la Ballarina Principal, especialment en els dos Grand Pas de Deux, interpretats en els actes 2 i 3 d'aquesta obra. Un altre moment de clímax és l'enlluernadora Dansa dels Petits Cignes.

 • Preu Amic/Reduït 36 €
 • Preu General 42 €
 • Preu Grup 30 €

 

 

Moby Dick

19 gener - 20:30h

moby dickIsmael és un jove aventurer que arriba al port de Nantucket, disposat a enrolar-se com a mariner en qualsevol vaixell que vagi a la caça de balenes i acaba fent-se a la mar en el Pequod, buc balener que es troba sota el comandament del capità Ahab. Després d’iniciar la navegació, el capità Ahab reuneix tots els tripulants i els comunica que l’objectiu fonamental de la travessia no és solament el de caçar balenes, sinó que el que pretén és matar Moby Dick, la gran balena blanca que el va deixar mutilat d’una cama i contra la qual sent un odi immens. A partir d’aquest moment la travessia d’Ismael i la resta de la tripulació del Pequod, es converteix en una singladura tràgica per tots els mars i oceans del món. Descoberta l’enorme balena blanca, la lluita entre Moby Dick i els mariners del Pequod es produeix al llarg de tres dies durant els quals, un a un, les llanxes arponeres i el mateix Pequod són destrossades per la balena.

 • Preu Amic/Reduït 22 €
 • Preu Menors 29 anys 13 €
 • Preu General 26 €

 

 

Ara Malikian - Royal Garage World Tour

25 gener - 21h

‘Royal Garage World Tour’ al•ludeix a la relació de Malikian amb els garatges com a font d’inspiració musical. L’actuació s’estructura com un recorregut pels garatges que han fet de banda sonora de la seva llarga carrera per multitud de països.

Ara Malikian va iniciar el 2017 la seva gira mundial amb l’espectacle ‘La increíble Gira de Violín’. Durant dos anys, el violinista ha realitzat més de 200 concerts, en els quals ha venut més de 267.000 entrades, exhaurint-les a més de 150 escenaris. Enguany, ha fet actuacions a Londres, París, Roma, Moscou, Buenos Aires, Mèxic, Lima, Santiago de Xile, Pequín, Hong Kong, Istanbul, Belgrad, Praga, Bratislava i Kuwait.

Música clàssica per a tots els públics

Malikian, que porta gairebé dues dècades residint a l’Estat espanyol, ha treballat vuit anys al Teatro Real de Madrid i ha enregistrat més de 40 discos. A més, ha creat la seva pròpia orquestra, participant en la producció de molts espectacles mediàtics amb l’objectiu d’apropar la música clàssica i popular a tot tipus de públics. El seu llenguatge musical, personal i virtuós, li ha permès incorporar la música d’altres cultures en les seves actuacions.

 • Preu ÚNIC ZONA FILA 1 I 2 54 €
 • Preu ÚNIC ZONA FILA 3 A LA 7 52 €
 • Preu ÚNIC ZONA FILA 8 A LA 25 48 €

 

LOVE OF LESBIAN / Espejos y Espejismos

love of lesbian26 gener - 21h

Després de continuades peticions per part de l'inquiet públic de LOL, ens complau anunciar-vos que l'espectacle E & E torna als teatres. Espejos y Espejismos no és una obra de teatre ni un musical. Podria ser definit com un concert teatralitzat, basat en el repertori més somiador del cançoner de Love of Lesbian. La música com a reflex de la nostra realitat, o la música com a creadora de miratges on refugiar-se? Una dualitat que moltes vegades es confon en una mateixa melodia i un mateix vers.

La nova posada en escena de "E & E" serà reactualitzada escènicament i incorporarà alguns temes de "El poeta Halley" tot i que conservarà la seva màgica i minimal essència

 • Preu Únic Zona A i B 62 €
 • Preu Únic Zona C 57 €
 • Preu Únic Zona D 52 €

 

 

La importància de ser Frank

la importancia de ser frank27 gener - 19h

La gloriosa trajectòria d’Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament amb la condemna a dos anys de presó que l’acusava d’indecència per la seva vida privada, només tres mesos després d’haver es- trenat aquesta comèdia.
L’escriptor, que no es refaria d’un cop tan dur, ja havia denunciat sovint la hipocresia d’una societat cada cop més conservadora i controladora sobre la intimitat dels seus ciutadans. Una hipocresia que, de manera premonitòria, esdevindria la protagonista d’aquesta deliciosa obra mestra sobre els em- bolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides, la qual anticipa algunes de les principals avantguardes del segle xx.

 • Preu Amic/Reduït 16 €
 • Preu Menors 29 anys 10 €
 • Preu General 20 €

 

 

GLENN MILLER ORCHESTRA

GSO17 febrer - 19h

The World-Famous Glenn Miller Orchestra

De la mà de Glenn Miller Productions a Nova York, el veterà, Ray McVay va ser convidat a liderar l'orquestra de la qual el gran mestre estaria orgullós.

El repertori complet de la banda es compon de més de 200 cançons. Tornant als anys 40, l'era de les grans Orquestres, totes les bandes d'èxit van ser marcades per una melodia; el tema més reconegut de l'Orquestra Glenn Miller va ser i segueix sent, Moonlight Serenade.

La qualitat de la música supera la prova del temps, actuant grata i melòdicament sobre els anys. Ray McVay, capdavanter de l'Orquestra Glenn Miller i, apassionat etern de la música de Glenn Miller, des de fa anys que permet als fans tenir l'oportunitat de seguir escoltant les músiques del mestre.

No t'ho pots perdre!

 • Preu Amic 36 €
 • Preu General 42 €
 • Preu Grup 30 €

 

 

 

 

fsoFSO Tour 2018/19 Especial John Williams

12 abril - 20:30h

Film Symphony Orchestra, orquestra simfònica líder en Música de Cinema, torna de gira presentant el seu FSO TOUR 2018/19: Especial John Williams. Un tour amb més de 60 concerts repartits per tota Espanya i Portugal en el qual es rendeix el major tribut al compositor, guanyador de 5 Oscar i posseïdor de 59 nominacions al mateix. Es tracta d'una gira molt especial en la qual s'interpretaran els millors temes del genial compositor, de la mà del carismàtic director d'orquestra Constantino Martínez-Orts. Com a novetat, el FSO TOUR 2018/19 inclourà més de 4 hores de música en directe dividides en 2 programes diferents.

 • Preu Únic (Fila 1 a la 7) 57 €
 • Preu Únic Fila (8 a la 25) 52 €