Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Arts escèniques Teatre de la Llotja

Teatre de la Llotja

Teatre de La Llotja de Lleida
Av. Tortosa, 6-8 - 25005 Lleida

VENDA D'ENTRADES

Internet

A través del nostre sistema de venda online d'aquest web

Taquilla del Teatre de la Llotja

Matins: dimarts, dimecres i dijous, d'11 a 13 h. Tardes: de dilluns a divendres, de 17 a 21 h. Dissabtes de funció, de 17 a 21 h. Diumenges i festius de funció, des d'1 hora abans de començar la funció.

Oficina de Turisme de Lleida

(C/Major, 31 bis) De dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16  a 19 h. Diumenges i festius, de 10 a 13.30 h.

 

 


Christmas.cat Viu el Nadal!

Cor de l’Orfeó Lleidatà

23 desembre - 20h

 • Preu Amic/Reduït 20 €
 • Preu General 25 €
 • Preu Grup 18 €

Torna un renovat Christmas.cat, l’espectacle més exitós del Cor de l’Orfeó que ha omplert el Teatre de La Llotja durant tres anys consecutius.
Ho fa amb un nou format que incorpora grans èxits del gospel, pop i rock, a les trencadores versions de clàssics nadalencs com Fum, fum, fum i El noi de la mare. Un gran còctel musical per a tots els públics, amb nadales a ritme de swing, funk i rock, clàssics americans com Swing low, This little light of mine i fins i tot un dels grans hits de Michael Jackson.
Viu el Nadal, viu el nou Christmas.cat!

Christmas.cat Viu el Nadal

Rien à dire - Leandre

26 desembre - 19h

 • Preu Amic/Reduït 12 €
 • Preu Joves 16-29 anys 8 €
 • Preu General 16 €

 

Un espectacle d’humor poètic sense paraules.
Damunt l’escena quatre mobles i una porta. Una casa davant del públic. Sense parets. Una casa plena de buits, de forats cap a l’absurd, visitada per espectadors imaginats. Un personatge sol envoltat de presències, de desequilibris. Un temps aturat en un ritme frenètic, amb fantasmes als armaris, amb mitjons voladors, plujes de paraigües, miralls joguaners, làmpares fugisseres, paquets sorpresa, pianos telepàtics, músiques silencioses, tonteries, dimonis, somnis. Una casa somiada per compartir la solitud, les emocions. Aquí i ara.

Premi de Circ Ciutat de Barcelona 2014

Premi de Circ de Catalunya millor posada en escena 2014

Com a espectador, res a dir (parafrasejant el títol), només gaudir.”
Jordi Bordes, El Punt Avui, 8-9-2013

leandre.es

 

rien a dire

Viatge al centre de la terra (s.XXI)Roseland Musical

29 desembre - 19h

 • Preu Amic/Reduït 12 €
 • Preu Joves 16-29 anys 8 €
 • Preu General 16 €

 

Franc Aleu, un artista audiovisual que treballa en teatre, dansa i òpera, s’encarrega de fer aparèixer en escena tota mena d’imatges en moviment i personatges virtuals. Un Verne del segle XXI.
Dues germanes molt diferents, l’Eva, que viu en un món científic i tecnològic, i l’Ava, romàntica i humanista, decideixen seguir les passes d’un avantpassat i anar-se’n a Islàndia, on trobaran un guia que les conduirà en un viatge cap al centre del planeta. Allí trobaran éssers i paisatges sorprenents, però també els residus culturals que la humanitat ha anat deixant enrere. Els ballarins-protagonistes interpretaran coreografies clàssiques, break dance i dansa contemporània mentre travessen uns mons subterranis recreats en imatges digitals.

Dansa i audiovisuals a partir de 6 anys.

 

Viatge al centre de la terra

Back ÀbacÀngels Margarit - Cia Mudances

04 gener - 18h

 • Preu Amic/Reduït 12 €
 • Preu Joves 16-29 anys 8 €
 • Preu General 16 €

 

L’infinit, els nombres, la música de Bach i sobretot cossos que es mouen de manera extraordinària en una partitura escènica.
Aquesta proposta sorgeix i dona continuïtat a dos espectacles anteriors per a tots els públics, Origami i Flexelf, que amb un llenguatge abstracte i suggerent, apropaven la dansa i la interdisciplinarietat escènica contemporània a un públic ampli.
Un treball a partir de a partir de la idea d’infinit, amb la música de Bach, que també és d’alguna manera infinita.
Un treball on dialoguen la dansa, els objectes, la música, el dibuix, la llum, el vídeo, l’animació... Una fusió entre arts plàstiques, visuals i escèniques on l’espectacularitat pot recaure també sobre imatges senzilles.

Back Àbac · Àngels Margarit

El TrencanousRussian Classical Ballet

17 gener - 21h

 • Preu Amic/Reduït 36 €
 • Preu General 42 €
 • Preu Grup 30 €

 

Estrenada el 17 desembre de 1892, al Teatre Mariinsky de Sant Petersburg, aquest ballet en dos actes amb partitura de Txaikovski, explica un conte de Nadal de Hoffmann, El Trencanous i el rei dels ratolins.

El Trencanous ·