Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Arts escèniques Teatre de la Llotja

Teatre de la Llotja

Teatre de La Llotja de Lleida
Av. Tortosa, 6-8 - 25005 Lleida

VENDA D'ENTRADES

Internet

A través del nostre sistema de venda online d'aquest web

Taquilla del Teatre de la Llotja

Matins: dimarts, dimecres i dijous, d'11 a 13 h. Tardes: de dilluns a divendres, de 17 a 21 h. Dissabtes de funció, de 17 a 21 h. Diumenges i festius de funció, des d'1 hora abans de començar la funció.

Oficina de Turisme de Lleida

(C/Major, 31 bis) De dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16  a 19 h. Diumenges i festius, de 10 a 13.30 h.

 

 

 In memoriam (La Quinta del biberó)Teatre Lliure

Diumenge 22 octubre - 19 h. Preu Amic/Reduïda 21 €/ Preu Joves 16-29 anys 13 €/ Preu General 26 €

1938. Tenen 17 anys i els envien a primera línia de foc de la batalla que marcarà la Guerra Civil espanyola. Un homenatge a la lleva del biberó a partir de testimonis reals.
“La batalla de l’Ebre fou la més decisiva de la Guerra, perquè les tropes franquistes foren incapaces d’ocupar Madrid, que era el que volia Franco per obtenir el reconeixement internacional del seu règim. L’Exèrcit Popular de la República a l’Aragó acabà desbandant (l’abril del 1938), que és el pitjor que li pot passar a una tropa regular perquè vol dir que els soldats, presos del pànic, corren per tornar-se’n cap a casa. I executen als qui volen barrar-los el pas.”
Josep Sánchez Cervelló,
catedràtic d’Història Contemporània (URV)

teatrelliure.cat

in memorian

Dani MartínLa Montaña Rusa

28 octubre - 21h

 • Preu Únic fila 1 a la 2, 62 €
 • Preu Únic fila 3 a la 7, 57 €
 • Preu Únic fila 8 a la 25, 52 €

El Teatre de la Llotja de Lleida es convertirà el 28 d'octubre a les 21.00 h en l'escenari de presentació a les Terres de Ponent de l'últim àlbum de Dani Martín. L'antic líder d'El Canto del Loco, presenta 'La Montaña Rusa', el seu últim disc d'estudi, en el qual parla de la dificultat d'aconseguir i trobar l'estabilitat emocional a la vida.

'La Montaña Rusa 'el seu tercer disc d'estudi, enregistrat als mítics estudis Abbey Road de Londres, es va presentar al setembre de 2016 i es va col·locar directament en el número u dels discos més venuts d'Espanya des del dia de la publicació. 'La Montaña Rusa' suposa una tornada a la l’estil més enèrgic de la música de Dani Martín.

dani martin

Gala jove de màgia

04 novembre - 12:30h

Preu General 5 €

Un espectacle de màgia ofert pels socis més joves de l'Associació de mags de Lleida

lleida tardor magica 2017

Dolce VitaMag Lari

04 novembre - 18:30h

 • Preu Amic/Reduït 24 €
 • Preu General 29 €
 • Preu Grup 22 €

Un espectacle de màgia amb cert aroma italià. Una posada
en escena fruit de la combinació de la pel•lícula La Dolce Vita i el hit musical de Ryan Paris. Un show àgil i divertit en què la ironia va lligada als tòpics italians més simpàtics. Música, llums i un vestuari exquisit completen aquest fantàstic espectacle de màgia en el qual, un cop més, el Mag Lari desborda la seva manera de fer màgia desenfadada i la seva carismàtica faceta de showman.

 

maglari.com

dolce vita, mag lari

Producció Nacional de DansaL’estol de Roser López Espinosa

10 novembre - 21h

 • Preu Amic/Reduït 20 €
 • Preu Joves 16-29 anys 12 €
 • Preu General 24 €

 

Una Producció Nacional de Dansa, emmarcada en el Pla d’Impuls a la Dansa, estrenada al Mercat de les Flors de Barcelona i en expansió als teatres municipals catalans.

PROGRAMA DOBLE:
L’Estol de Roser López Espinosa pren com a partida el fascinant viatge de migració de les aus i el desig de volar. La coreògrafa, formada a Amsterdam, ha treballat amb coreògrafs catalans com Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Iago Pericot o Pere Faura. Des del 2006 desenvolupa la seva pròpia obra com a creadora, guardonada amb diversos premis i regularment present a escenaris internacionals.

Many de Thomas Noone és una peça abstracta que té com a fil conductor el moviment i la música per abordar el tema de l’individu versus el grup. Thomas Noone treballa amb companyia pròpia a Barcelona des del 2001. També com a coreògraf convidat per a companyies internacionals. Des del 2006 és director artístic del festival Dansat. El 2011 va rebre el Premi Ciutat de Barcelona.

mercatflors.cat

Producció Nacional de Dansa ·

Art

17 novembre - 21h

Teatre Goya – Grup Focus

Pagaries 200.000 € per un quadre blanc?
“La idea del quadre blanc i els tres amics, l’extraordinària originalitat d’aquest punt de partida, i el seu brillant i intel•ligent desenvolupament dramàtic, així com la depuradíssima esgrima dialèctica dels personatges, ens continuen fascinant.”
Miquel Górriz

“És cert que en aquesta comèdia hi ha una crítica de l'esnobisme de l'art contemporani, però del que es parla sobretot és de l'amistat, de la dificultat de posar-se en la pell de l'altre.”

Maite Guisado, recomana.cat

art

Oques Grasses

18 novembre - 20h

 • Preu Amic/Reduït 12 €
 • Preu Joves 16-29 anys 9 €
 • Preu General 16 €

 

Oques Grasses s’acomiada del públic de Lleida amb un espectacle especial.
“Percebem aquest 2017 com a l’últim any d'aquesta primera etapa i per això volem que tingui un final especial, ja que al 2018 serem fora dels escenaris creant el quart disc amb temps i tranquil·litat per tornar amb més força que mai.” Oques Grasses han encarat el 2017 com al quart any després de la sortida del seu primer disc, Un dia no sé com. En aquests quatre anys han editat dos discos més, Digue-n’hi com vulguis i You Poni, i han fet més de tres-cents cinquanta concerts que els han portat a Holanda, Portugal, Itàlia, França, Anglaterra, Estats Units i gran part de Catalunya i el País Valencià.

 

Oques Grasses

The Best On

25 novembre - 18h

 • Preu Amic/Reduït 15 €
 • Preu General 20 €
 • Preu Grup 12 €

 

La competició europea de companyies de dansa professionals.

The Best On és l’únic certamen de companyies professionals de dansa urbana a Europa. Quinze companyies internacionals seleccionades prèviament competiran per un premi de 6.000 € davant d’un jurat format per coreògrafs de referència d’arreu del món.

Una ocasió perfecta per a no perdre el ritme

The Best On

Christmas.cat Viu el Nadal!

Cor de l’Orfeó Lleidatà

23 desembre - 20h

 • Preu Amic/Reduït 20 €
 • Preu General 25 €
 • Preu Grup 18 €

Torna un renovat Christmas.cat, l’espectacle més exitós del Cor de l’Orfeó que ha omplert el Teatre de La Llotja durant tres anys consecutius.
Ho fa amb un nou format que incorpora grans èxits del gospel, pop i rock, a les trencadores versions de clàssics nadalencs com Fum, fum, fum i El noi de la mare. Un gran còctel musical per a tots els públics, amb nadales a ritme de swing, funk i rock, clàssics americans com Swing low, This little light of mine i fins i tot un dels grans hits de Michael Jackson.
Viu el Nadal, viu el nou Christmas.cat!

Christmas.cat Viu el Nadal

Rien à dire - Leandre

26 desembre - 19h

 • Preu Amic/Reduït 12 €
 • Preu Joves 16-29 anys 8 €
 • Preu General 16 €

 

Un espectacle d’humor poètic sense paraules.
Damunt l’escena quatre mobles i una porta. Una casa davant del públic. Sense parets. Una casa plena de buits, de forats cap a l’absurd, visitada per espectadors imaginats. Un personatge sol envoltat de presències, de desequilibris. Un temps aturat en un ritme frenètic, amb fantasmes als armaris, amb mitjons voladors, plujes de paraigües, miralls joguaners, làmpares fugisseres, paquets sorpresa, pianos telepàtics, músiques silencioses, tonteries, dimonis, somnis. Una casa somiada per compartir la solitud, les emocions. Aquí i ara.

Premi de Circ Ciutat de Barcelona 2014

Premi de Circ de Catalunya millor posada en escena 2014

Com a espectador, res a dir (parafrasejant el títol), només gaudir.”
Jordi Bordes, El Punt Avui, 8-9-2013

leandre.es

 

rien a dire

Viatge al centre de la terra (s.XXI)Roseland Musical

29 desembre - 19h

 • Preu Amic/Reduït 12 €
 • Preu Joves 16-29 anys 8 €
 • Preu General 16 €

 

Franc Aleu, un artista audiovisual que treballa en teatre, dansa i òpera, s’encarrega de fer aparèixer en escena tota mena d’imatges en moviment i personatges virtuals. Un Verne del segle XXI.
Dues germanes molt diferents, l’Eva, que viu en un món científic i tecnològic, i l’Ava, romàntica i humanista, decideixen seguir les passes d’un avantpassat i anar-se’n a Islàndia, on trobaran un guia que les conduirà en un viatge cap al centre del planeta. Allí trobaran éssers i paisatges sorprenents, però també els residus culturals que la humanitat ha anat deixant enrere. Els ballarins-protagonistes interpretaran coreografies clàssiques, break dance i dansa contemporània mentre travessen uns mons subterranis recreats en imatges digitals.

Dansa i audiovisuals a partir de 6 anys.

 

Viatge al centre de la terra

Back ÀbacÀngels Margarit - Cia Mudances

04 gener - 18h

 • Preu Amic/Reduït 12 €
 • Preu Joves 16-29 anys 8 €
 • Preu General 16 €

 

L’infinit, els nombres, la música de Bach i sobretot cossos que es mouen de manera extraordinària en una partitura escènica.
Aquesta proposta sorgeix i dona continuïtat a dos espectacles anteriors per a tots els públics, Origami i Flexelf, que amb un llenguatge abstracte i suggerent, apropaven la dansa i la interdisciplinarietat escènica contemporània a un públic ampli.
Un treball a partir de a partir de la idea d’infinit, amb la música de Bach, que també és d’alguna manera infinita.
Un treball on dialoguen la dansa, els objectes, la música, el dibuix, la llum, el vídeo, l’animació... Una fusió entre arts plàstiques, visuals i escèniques on l’espectacularitat pot recaure també sobre imatges senzilles.

Back Àbac · Àngels Margarit

El TrencanousRussian Classical Ballet

17 gener - 21h

 • Preu Amic/Reduït 36 €
 • Preu General 42 €
 • Preu Grup 30 €

 

Estrenada el 17 desembre de 1892, al Teatre Mariinsky de Sant Petersburg, aquest ballet en dos actes amb partitura de Txaikovski, explica un conte de Nadal de Hoffmann, El Trencanous i el rei dels ratolins.

El Trencanous ·