Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Arts escèniques Teatre de la Llotja

Teatre de la Llotja

GERONIMO STILTON "Gran retorn a fantasia", el nou musical

09 abril - 12h  /  16.30 h /  19.30 h

geronimo stiltonGeronimo Stilton torna al Regne de la Fantasia amb un nou espectacle musical participatiu i interactiu, i amb una innovadora posada en escena.

Geronimo Stilton torna al Regne de la Fantasia! I aquesta vegada no hi és per passar-hi uns dies de vacances, sinó perquè l’espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes! Aquesta vegada, Flordiana, no és la seva aliada, ni la seva amiga, sinó una reina esquerpa, malcarada i hostil que li ordena que vagi a buscar els Set Objectes Màgics escampats per tot el Regne de la Fantasia.

Una aventura de bigotis en la qual ens retrobarem amb personatges tan coneguts com el gripau Scribacchinus, la Flordiana de la Flor, la bruixa Stria, l’encantador Boletus, la valenta Alys i molts altres! Una nova aventura musical farcida de misteri, d’emoció, de màgia, de cançons molt divertides i moltíssima fantasia!

 • Preu Amic 29 €
 • Preu General 32 €
 • Preu Grup 27 €

 

"HITS"  - Tricicle

21 abril - 21h / 22 abril - 18:30h / 21:30h

23 abril - 18:30h / 28 abril - 21h / 29 abril - 18:30h / 21:30h

30 abril - 18:30h

hits100 minuts amb els millors dels millors gags del Tricicle

L’espectacle més llarg del Tricicle conté el bo i millor. Són 100 minuts de gags que tothom té al cap en el que podria ser el seu últim espectacle... o no. Divertit, intel·ligent, trepidant i sorprenent, HITS està format per 12 esquetxos reduïts i un resum de gags curts que tanquen l’espectacle. Paco Mir, Joan Gràcia i Carles Sans en estat pur arriben al Teatre de la Llotja de Lleida. Agradarà als fidels i sorprendrà els nous fans del trio de teatre gestual, als quals, de ben segur, arrencarà més d’una riallada.

A Hits, el públic és el protagonista. Prèviament, els espectadors, a través de les xarxes socials, hauran seleccionat els esquetxos que voldran veure el dia de la representació. Amb aquesta obra, el Tricicle voltarà per Espanya amb una gira que durarà tres o quatre anys, en el que sembla el darrer espectacle de la seva trajectòria, que podria acabar el 2019, coincidint amb el seu 40è aniversari.


 • Preu Amic 39 €
 • Preu General 45 €
 • Preu Grup 34 €
 • Butaca Jove 11.25 €

 

"Goyescas o los majos enamorados"

07 maig - 19h

goyescasEnric Granados va morir ara fa cent anys en el viatge de tornada procedent de Nova York després d’estrenar Goyescas a la Metropolitan Opera d’aquella ciutat. Va morir ofegat amb la seva esposa quan intentava salvar-la del naufragi que un submarí alemany va ocasionar al vaixell en què viatjaven.

Hem escollit aquesta òpera, la més coneguda del seu repertori, per seguir celebrant el 100 anys de la seva mort. És una òpera en què l’amor i el desamor, la gelosia i l’enfrontament, la festa, la dansa i l’alegria són presents. Tots aquests temes són universals i segueixen sent actuals, i és per això que també volem que sigui una posada en escena actual. L’espai i els moviments dels intèrprets, juntament amb la música, seran el fil conductor per explicar aquesta història. Tot el moviment escènic, realitzat per col·laboradors lleidatans, estarà acompanyat per un grup de ballarins d’arrels de dansa espanyola amb la complicitat de la dansa contemporània.

Preu Amic / Reduïda 31 € / Preu General 36 € / Tarifa Familiar 16 € / Butaca Jove 16 €

 

La gran ilusión Antonio Díaz "El Mago Pop"

13 maig - 19h / 21:30h

14 maig - 17h /20h

mago pop”La gran ilusión”, l’espectacle de màgia més vist en la història del teatre espanyol

La gran ilusión, l’espectacle de màgia més vist de la història del teatre espanyol i el de més acceptació a tot Europa durant el 2015, arriba de nou al Teatre de la Llotja de Lleida després del gran èxit aconseguit el 2014. El xou, protagonitzat per Antonio Díaz, El Mago Pop, posa fi a una llarga gira que s’ha convertit en un fenomen des que es va estrenar, l’any 2013. Amb les seves actuacions a Manresa, Viladecans, Granollers, Vic, Lleida, Tarragona i l’última a Sant Cugat del Vallès, El Mago Pop s’acomiadarà per dedicar-se a treballar els detalls de la seva nova proposta artística.

 • Preu Amic 38 €
 • Preu General 42 €
 • Preu Grup 34 €
 • Butaca Jove (8 disponibles) 11 €

 

 

Sílvia Pérez Cruz "Vestida de nit"

20 maig - 21h

silvia perez cruzVeu i quintet de cordes. Cançons per viure

Després de tres anys tocant en directe amb un quintet de corda, buscant, sense prejudicis i amb alegria, una sonoritat pròpia, Sílvia Pérez Cruz decideix gravar i girar aquest espectacle acompanyada i acompanyant cinc còmplices de luxe sota el nom de la cançó que van escriure els seus pares fa més de trenta anys, Vestida de nit.

Preu General 37 € / Preu Grup 35 € / Butaca Jove (8 disponibles) 11 €