Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Festes i cultura popular La Casa dels Gegants

La Casa dels Gegants

La Casa dels Gegants

Gegants 2

 

 

 

 

casa.jpg

 

 

La Casa dels Gegants parteix de la voluntat de crear un espai marc on reunir la col·lecció de la comparseria festiva municipal i d’obrir-lo, també, als altres grups, comparses, elements i motius festius que configuren la cultura tradicional i popular de la ciutat de Lleida, amb una especial incidència en la Festa Major, de tal manera que hi siguin representats igualment.


A la Casa dels Gegants hi podreu veure:

 

 • Informacions en:
 •  

   Horari

   Dilluns, de 10 a 14 h.
   Dimarts a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h.
   Dissabtes, d’11 a 13.30 h i 17 a 20 h
   Diumenges i festius, d’11 a 13.30 h

    

   Informació i reserves

    

   FOTOMAIG 2018

   Del 19 de setembre al 14 d’octubre

   La mostra fotogràfica ha rebut prop de  3300 imatges de 111 inscrits, de les quals s’ha seleccionat 50 finalistes, que restaran exhibides al soterrani de la Casa dels Gegants, del 19 de setembre al 14 d’octubre de 2018.

   Totes les imatges seleccionades mostren un ampli ventall de temes de caire més popular i lúdic que reflecteixen els actes esdevinguts durant el mes de maig a Lleida, com són la Fira de Titelles, la Festa Major de Lleida, la Festa de Moros i Cristians i l’Aplec del Caragol.

   El passat mes de juliol, un jurat va escollir, d’entre les 50 imatges finalistes, les 3 imatges guanyadores que ens donaran a conèixer a l’acte inaugural de l’exposició.