Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Arts escèniques Teatre de la Llotja

Teatre de la Llotja

Av. Tortosa, 6-8 - 25005 Lleida

latemporada tardor 2019
 • Programació Tardor
 • Abonaments i entrades a la venda

  Entrades a la venda a www.latemporadalleida.cat, abonaments a la venda a www.latemporadalleida.cat/abonaments i a les taquilles dels equipaments municipals (Llotja i Auditori) i a l’Oficina de Turisme de Lleida (c/ Major, 31 bis)

   

  Per aquesta temporada els abonaments són els següents:

  ABONAMENTS TEATRE (*Cal comprar mínim un espectacle de cada preu per gaudir del preu d’abonament)

   

  Preu A. Preu 26 € - Reduït 22 € - Abonament 20 €/entrada*

  -       La Tendresa. Divendres, 4 octubre 2019 - 21.00 h

  -       Rey Lear. Divendres, 25 octubre 2019 - 21.00 h

  -       Jerusalem. Dissabte, 9 novembre 2019 - 20.30 h

  -       Escape Room. Divendres, 13 desembre 2019 - 21.00 h

  -       La Rambla de les floristes. Diumenge, 19 gener 2020 - 19.00 h

  -       La fuerza del carino. Diumenge, 26 gener 2020 - 19.00 h

   

  Preu B. Preu 20 € - Reduït 16 € - Abonament 14 € / entrada *

  -       Cinco horas con Mario. Diumenge, 17 novembre 2019 - 19.00 h

  -       Shirley Valentine. Dissabte, 23 novembre 2019 - 20.30 h

   

  Preu C. Preu 16 € - Reduït 12 € - Abonament 10 € / entrada *

  -       A.K.A. (Also Known As). Divendres, 29 novembre 2019 - 21.00 h

  -       Terra de voltors. Divendres, 31 gener 2020 - 21.00 h

   

  ABONAMENT FAMILIARS NADAL

  Els dos espectacles 10 €:

  -       Divendres 27, dissabte 28 i diumenge 29 desembre 2019 - 18.00 h - Espai 3 - durada: 1 h. teatre familiar - preu: 10 € / reduït: 6 € / abonament familiars Nadal 5 €. Hamelin. Xip Xap

  -       Dissabte, 4 gener 2020 - 18.00 h - Llotja - durada: 1 h. teatre familiar sense text - preu: 10 € / reduït: 6 € / abonament familiars Nadal 5 €. Amour. Marie de Jongh

   

Venda a la taquilla del teatre de la Llotja

De dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 h
Dimarts, dimecres i dijous d'11.00 h a 13.00 h
Funcions en caps de setmana i festius: 1 hora abans de la representació
Preu reduït amb carnet Amics de la Llotja

Online a teatredelallotja.cat

 

Venda a l'oficina de Turisme de Lleida

(C/Major, 31 bis)
En aquest punt venda només amb targetes bancàries i a preu general o preu reduït amb carnet Amics de la Llotja.
De dilluns a dissabte de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 19.00 h


Compra entrades on line

 

Com comprar amb entrada reduïda

Per als espectacles del Teatre Municipal de l'Escorxador i del Teatre de la Llotja es podrà comprar amb entrada reduïda a taquilla amb la corresponent acreditació amb qualsevol dels carnets del llistat*.

Titulars del carnet Amics de la Llotja podeu seguir comprant online o a taquilles amb el número de carnet per fer efectiu el descompte.

*CARNETS AMB DESCOMPTE
AADPC Assoc. Actors i Directors Catalunya, Amics de La Llotja, APCC Assoc. Professionals Circ Catalunya, APDC Assoc. Professionals Dansa Catalunya, APGCC Assoc. Professionals de la Gestió Cultural, Ateneu Popular de Ponent, Aturats, Aula Municipal de Teatre de Lleida, Biblioteca Pública de Lleida, Carnet Jove, Club Banyetes, Conservatori Municipal de Lleida, Escola Art Municipal de Lleida, Escoles de Dansa de les Terres de Lleida, Escola Oficial Idiomes de Lleida, Espectadors Centre Titelles, Família nombrosa / monoparental, FiraTàrrega, L'Intèrpret, Òmnium Cultural, Carnet Sènior, Sindicats (UGT i CCOO), Tr3sC, TTP Assoc. de Professionals de Teatre per a Tots els Públics i Universitat de Lleida

 

IMPORTANT

- EVITEU CUES DE DARRERA HORA: compreu les entrades anticipades o per internet.
- L'entrada reduïda es limita a una entrada per carnet d'entitat.
- Els descomptes no són acumulables.
- Les entrades adquirides no es canviaran ni es reemborsaran. La cancel·lació de l'espectacle serà l'única causa admissible per a la devolució de l'import de les localitats.
- Als preus de les entrades ja estan incloses les despeses de gestió: 1 € per entrada en la programació municipal i 2 € per a la programació de la Fundació Pública Teatre de la Llotja o altres entitats privades.
- Els descomptes són aplicables a espectacles i conce!s de LaTemporada programats per l'Ajuntament de Lleida i la Fundació Pública Teatre de la Llotja. En queden exclosos els esdeveniments organitzats per altres entitats.

 

 

PROGRAMACIÓ - TARDOR

 

Damaris Gelabert · En concert

damaris gelabertDissabte, 19 octubre
18h
Preu ÚNIC ZONA A,B i C 21 €
Preu ÚNIC ZONA D 18 €


Torna al Teatre de La Llotja: Dàmaris Gelabert.
La cantant, pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert s’ha convertit en els darrers anys en el referent infantil musical per excel•lència, les seves cançons es reprodueixen diàriament a les escoles i a les cases, on nens i nenes les canten i les gaudeixen. El seu canal de YouTube ja acumula més de 73.000 subscriptors. Des del seu debut, ha escrit més de 150 cançons, la major part d’elles, editades en 16 discos. Els videoclips Bon dia i Els dies de la setmana ja han superat els 10.000.000 de visualitzacions. L’experiència d’aquest concert ens dóna l’oportunitat de viure els efectes positius de cantar junts, ens fa feliços, ens ajuda a aprendre, a créixer, ens uneix, ens fa viure emocions i, sobretot, suposa un moment únic per reforçar els vincles afectius.

 

Rey Lear
Atalaya

rey learDivendres, 25 Octubre
21 h
Preu general 26 € Amic / Reduït 22 €

Aquest és el segon muntatge shakespearià d’Atalaya després de Ricardo III, del qual la crítica va destacar que destilava el perfum de l’autor i del seu univers. Per això, han volgut aprofundir en aquesta mateixa línia. No es pretén ubicar l’acció en cap època, ja que som davant d’un text universal, i passions i instints humans no han canviat en els darrers 4.000 anys.

Atalaya s’ha convertit en un referent inequívoc del teatre d’investigació a l’Estat espanyol. Al llarg de 36 anys de trajectòria ha recorregut mig miler de ciutats de trenta-nou països dels sis sis continents i totes les províncies espanyoles, amb un estil propi basat en l’energia d’actors i actrius, tant a través del cos com de la veu, la lectura contemporània dels grans textos universals, la força expressionista de les imatges i el tractament poètic de l’espai, la música i els objectes.

 

Autoria: William Shakespeare

Direcció, dramatúrgia, espai escènic i escenografia: Ricardo Iniesta

Interpretació: Carmen Gallardo, Joaquín Galán, María Sanz, Raúl Vera, Elena Aliaga, Silvia Garzón, Lidia Mauduit, José Ángel Moreno i Javi Domínguez
Composició i direcció musical: Luis Navarro

Direcció coral: Lidia Mauduit i Marga Reyes

Coreografia: Juana Casado

Disseny il·luminació i coordinació tècnica: Alejandro Conesa

Espai sonor: Emilio Morales

Rey Lear ha obtingut sis Premios Lorca de Teatro andaluz
Atalaya és Premio Nacional de Teatro 2008

 

 

Gira comiat Ara som gegants

Joan Dausà

joan dausaDivendres, 8 novembre
21h
Preu General i Amic/Reduït zona A, B i C (files 1 fins a la 7) 25 i 23 €
Preu General i Amic/Reduït zona D ( files 8 fins a la 25) 20 i 18 €


Ara Som Gegants marcarà un abans i un després a la carrera musical de Joan Dausà. Prop de seixanta concerts on s’han viscut nits històriques, com el concert de presentació al Tibidabo, el del festival de Cap Roig, el de Jardins de Pedralbes o el de l’Auditòrium de Palma entre d’altres. Cançons com “La Gran Eufòria” o “Tot Anirà Bé”, han esdevingut de les cançons més radiades del 2018 i del 2019, i han esdevingut nous hits del seu cançoner, a més de la celebrada “Caure no feia Mal” cantada amb Santi Balmes. La premsa especialitzada també ha reconegut a Joan Dausà amb el Premi Enderrock al Millor artista del 2018, així com el premi Enderrock del públic al Millor disc de cançó d’autor de l’any. Els premis Soundie també han reconegut “La Gran Eufòria” com el millor videoclip en català del 2018.
Tots aquests reconeixements i alegries, a l’abast de molts pocs artistes, no haurien estat possibles sense el suport del seu públic. I per aquest motiu Dausà ha volgut tancar aquesta exitosa etapa amb un nombre limitat de concerts a teatres i auditoris, on la proximitat amb els seus segueixi sent un dels seus trets diferencials. Una gira per acomiadar-se de dos anys d’excepció i agrair el suport incondicional dels seus seguidors. Una gira de comiat que precedirà una aturada dalts dels escenaris perquè Dausà agafi aire i així pugui composar una nova col•lecció de cançons que veurà la llum durant el 2021.

 

Jerusalem
Grec 2019 Festival de Barcelona, Centro Dramático Nacional i el Teatre Romea

jerusalem cartellDissabte, 9 Novembre
20.30 h
Preu general 26 €   Preu Amic / Reduït (22,00 €)


Un muntatge transgressor que va deixar fascinat el públic britànic, un text extremament original i singular que parteix de les essències de la vella Anglaterra per reflexionar sobre la fi de les utopies. Inspirat en Jerusalem, un himne compost per Sir Hubert Parry sobre uns versos de William Blake el 1916, és també el retrat d’una Gran Bretanya que perd el contacte amb les arrels.

És el dia de Sant Jordi, patró d’Anglaterra, i en una localitat rural que aquell dia acull la fira del comtat, Johnny “el Gall” Byron surt del remolc on viu. Les autoritats el volen desnonar per poder construir al solar que ocupa i un pinxo li vol clavar una pallissa… És l’home més odiat del poble? Potser, però també és el més estimat: els amics volen que surti amb ells de festa i el seu fill el reclama perquè passin junts el dia visitant la fira… És una mena de Falstaff del nostre temps, un personatge modern però que al·ludeix constantment a una Anglaterra medieval idealitzada mentre beu, consumeix drogues o eludeix les autoritats que el persegueixen.

Autoria: Jez Butterworth

Direcció: Julio Manrique

Interpretació: Pere Arquillué, Elena Tarrats, Chantal Aimée, David Olivares, Marc Rodríguez, Víctor Pi, Guillem Balart, Clara de Ramon, Anna Castells i Albert Ribalta

Traducció: Cristina Genebat

Ajudantia direcció: Xavi Ricart

Escenografia: Alejandro Andújar

Il·luminació: Jaume Ventura

So: Damien Bazin

Audiovisuals: Francesc Isern

Vestuari: Maria Armengol

Producció: Maite Pijuan

Producció executiva: Marina Vilardell

Amb la col·laboració de l’ONCE i de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

S'adverteix el públic que, en un moment de la representació, s’emetran ràfegues breus i ràpides de llum durant un minut aproximadament.

 

Eres tú
EL CONSORCIO

el consorcioDivendres, 15 de novembre
21h
Preu: Amic/Redüit 37 € / General 42 €


Per parlar d’El Consorcio és inevitable remetre's a Mocedades, ja que tots els seus integrants van pertànyer a aquest grup, l'única formació hispana que ha venut un milió de còpies d'un senzill cantat íntegrament en castellà. El Consorcio, format per Amaya Uranga, Estíbaliz Uranga, Iñaki Uranga i Carlos Zubiaga, és el grup vocal espanyol per excel·lència i els seus grans èxits encara es recorden: “Tómame o déjame”, “El vendedor”, “La otra España”, “Qué pasará mañana”, “Secretaria”, “Quién te cantará”, “Desde que tú te has ido”, “Amor de hombre”, “Dónde estás corazón”, “Le llamaban loca.”


Les seues veus, d’una gran qualitat, els van portar a conquerir un Grammy Latino el 2016, d'aquest premi d'honor neix aquest espectacle, en què podrem escoltar una selecció dels seus 50 millors èxits i dos grans temes inèdits: el seu primer single “Mientras espero”, compost per José Luis Perales, i "Adivina" de Juan Carlos Calderón, figura irreemplaçable en la biografia del grup; així com una gran versió del tema "Bilbao", amb música del gran Bertolt Brecht i lletra de Víctor Manuel San José.

Cinco horas con Mario
Pentación Espectáculos

cinco horas con marioDiumenge, 17 Novembre
19 h
Preu: general 20 €   Amic / Reduït 16 €

Just 40 anys després de la seua primera representació, arriba a Lleida aquest clàssic de Delibes.

Som al març de 1966. Carmen Sotillo acaba de perdre el seu marit Mario de forma inesperada. Una cop les visites i la família han marxat, ella sola vetlla durant l’última nit el seu marit i inicia amb ell un monòleg-diàleg en el qual descobrim les seues personalitats i els conflictes del seu matrimoni.

Al 2016, amb motiu del 50è aniversari de la publicació de l’obra, es reposa Cinco horas con Mario per tercera vegada (la primera, al novembre de 1979; la segona, al 2001), i emprèn al 2018 la gira que ara arriba a Lleida. Herrera ha representat el mateix personatge amb 44, 66 i ara amb més de 80 anys, un fet insòlit.

Autoria: Miguel Delibes

Adaptació: Miguel Delibes, Josefina Molina i José Sámano

Direcció: Josefina Molina

Interpretació: Lola Herrera

Producció: José Sámano i Jesús Cimarro

Música: Luis Eduardo Aute

Espai escènic: Rafael Palmero

Il·luminació i so: Manuel Maldonado

Espai sonor: Mariano Díaz

Locució: Julio López

Fotografia i video: Daniel Dicenta

Una producció de: Sabre Producciones i Pentación Espectáculos

 

 

RHAPSODY OF QUEEN

QueenDivendres, 22 novembre
21h
Preu Amic/Redüit 42 €
Preu General 47 €


IMPORTANT!!
PAGUEN TOTS ELS MENORS DE 18 ANYS I HAN D'ANAR ACOMPANYATS D'UN ADULT.
Dels creadors de Symphonic Rhapsody Of QUEEN, que van viure gairebé 500.000 persones, arriba ara un nou espectacle internacional amb les cançons més grans de Queen i Freddie Mercury.
Una combinació perfecta i atraient neix per recórrer els principals teatres i auditoris, on el públic entrarà en una nova dimensió plena de màgia que mai oblidarà.

Quatre cantants internacionals i una gran banda de rock, amb una poderosa posada en escena, interpretaran els èxits més importants de la cèlebre banda anglesa, acompanyats d’un gran desplegament tècnic i visual per no deixar ningú indiferent.
160 minuts d'intens espectacle per redescobrir les cançons més grans de Queen.
Prepara't per a viure una experiència nova!!!


Shirley Valentine
Mola Produccions i Focus

cartell shirleyDissabte, 23 Novembre
20.30 h
Preu: general 20 €   Amic / Reduït 16 €

La Shirley és una mestressa de casa de Liverpool que té una relació rutinària amb el seu marit i dos fills que ja han marxat de casa. Un dia, una amiga li fa un regal sorprenent: un bitllet d’avió per marxar, totes dues, quinze dies de vacances a Grècia. La proposta trasbalsa la Shirley, que es pregunta què se n’ha fet d’aquella noia que tenia tants somnis i com s’ha convertit en una dona que beu vi blanc mentre prepara el sopar per al seu marit.

Shirley Valentine és un monòleg còmic que ens parla de la possibilitat de canvi i del coratge de viure. I ho fa d’una manera tan vital, tendra i divertida alhora que no podem fer res més que deixar-nos arrossegar per la força de la protagonista.

 

Autoria: Willy Russell

Versió: Joan Sellent i Ferran Toutain

Direcció: Miquel Gorriz

Interpretació: Mercè Arànega
Ajudantia direcció: Anna Maria Ricart

Escenografia: Jon Berrondo

Vestuari: César Olivar

Il·luminació: Jaume Ventura

Música: Miquel Gorriz
Caracterització: Toni Santos

A.K.A. – Also Known As
Sala Flyhard

axaDivendres, 29 Novembre
21 h.Teatre de la Llotja- Sala Ricard Vinyes sense numerar
Preu general 16 €    Amic / Reduït 12,00 €

Carles. 15 anys. Bueno... Acaba amb 16 anys. Parla Català i castellà. O tot a la vegada, barrejat, com pot, com vol. Adoptat quan tenia 3. 4 anys. No se'n recorda. Família de classe mitjana. Fa servir el Tinder. I... coneix la Clàudia. S'enamora de la Clàudia. Classe mitjana-alta. Catalana. Burgesia catalana. Tot va bé. Primera nit que tindran sexe... bueno... faran l'amor. Hi ha molt d'amor. Tot se'n va a prendre pel sac. Apareix la cosina. Coitus interruptus. La Clàudia no li respon més les trucades. Apareix la policia a casa. Judici. Per què? És moro. O almenys ho sembla. Bueno... "en realitat" perquè la Clàudia era menor. Però en realitat perquè és moro, no és d'aquí.
Qui ets? Qui creu la gent que ets? O ets el que sents? O una barreja? Importa qui ets? Qui vas ser? O el que sembles ser?

 

Autoria: Daniel J. Meyer

Direcció: Montse Rodríguez

Interpretació: Albert Salazar

Ajudantia de direcció: Daniel J. Meyer

Escenografia: Anna Tantull

Vestuari: Daniel J. Meyer i Montse Rodriguez

Disseny il·luminació: Xavi Gardés

Imatge: Roser Blanch

Producció executiva: Clara Cols, Roser Blanch, Sergio Matamala i Eli Riera

Dos premis Max 2019 a la Millor autoria revelació i Millor actor protagonistaFesta 10 anys · El Pot Petit

el pot petitDissabte, 30 novembre
19h    
Preu:  Amic/Reduït 15 € General 17 €


El Pot Petit celebra 10 anys plens d’aventures, ritmes, rialles i cançons amb un concert excepcional que només es podrà veure a 10 únics llocs, un dels quals, el Teatre de la Llotja de Lleida!
Voleu descobrir què hi ha dins el Pot Petit? Per a aquesta ocasió tan especial us presentarem un trosset d’aquest món tan màgic on viuen la Jana, en Pau i la Melmelada Band! I per fer-ho comptarem amb tretze músics a l’escenari que faran sonar les cançons d’El Pot Petit com mai abans no les heu sentit.
Una experiència que volem que les famílies recordin sempre. Una ocasió magnífica per viure les cançons que s’estan convertint en part de la banda sonora d’un gran nombre de llars. 

 

 

Escape Room
Arriska i Focus

cartell escape roomDivendres, 13 desembre
21 h
Preu: general 26 €   Amic / Reduït 22  €

Dues parelles d'amics de tota la vida queden per fer un escape room al barri d'Hostafrancs, on recentment s'ha trobat, en un contenidor, el cadàver d'un home esquarterat...  Els quatre amics es pensen que els espera un joc divertit per passar l'estona, posar a prova la seua intel·ligència i riure una miqueta. Però tan bon punt la porta de l'habitació es tanca hermèticament al seu darrere i arrenca el compte enrere, comencen a passar coses estranyes.

Sortir d'aquell escape room no serà gens fàcil, i el joc es convertirà en un infern que posarà a prova la seua amistat fins a límits insospitats. Encara que no ho sembli, això és una comèdia... una comèdia de por!

Autoria i direcció: Joel Joan i Hèctor Claramunt

Interpretació: Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives

Amb la col·laboració especial de: Ferran Carvajal

Escenografia: Joan Sabaté

Il·luminació: Ignasi Camprodon

Vestuari: Ariadna Julià

So: Albert Manera

Caracterització: Toni Santos

Producció vídeo: Miquel Àngel Raió

 


Hija de la luna

hija de la lunaDivendres, 27 desembre
21h    
Preu Amic/Reduït 30 € General 35 €


Han passat 25 anys des que Mecano va presentar la seua última gira Aidalai Tour i, dos generacions després, la seua música continua present per al gran públic. Per commemorar aqueszt 25è aniversari naix Hija de la luna, un projecte tribut al 9grup més important de pop espanyol. Un concert que ofereix una reproducció clonada del mític grup, que sobrepassa el tribut i es converteix en tot un espectacle musical.
El semblant físic i vocal de Robin Torres amb Ana Torroja és sens dubte la clau de l’èxit d’aquest grup sevillà i el que diferencia aquesta banda de qualsevol altre tribut. Robin, que va participar a l’edició 2015 del programa de Tele 5, La Voz, fou elogiada per la seua capacitat interpretativa pels membres del jurat: Alejandro Sanz, Laura Pausini, Malú o Antonio Orozco. La premsa nacional també es va fer ressò d’aquest punt diferenciador de l’artista en l’aspecte interpretatiu i a Hija de la luna ho demostra amb escreix.Manel · en concert

Maneldissabte 28 desembre
20:30h
Preu General 27 €


Després de tancar la gira més llarga i exitosa de la seva carrera, la de Jo competeixo (2016), el novembre de 2017, MANEL van decidir posar en marxa el seu propi segell discogràfic, Ceràmiques Guzmán. La publicació en vinil del seu debut, Els millors professors europeus (2008), en el seu desè aniversari, i la imminent reedició de 10 milles per veure una bona armadura (2011) són el pròleg perfecte per al llançament del seu nou àlbum, el cinquè de la seva trajectòria, que arribarà a la tardor.
El seu rècord com a únic artista en entrar al núm. 1 de les llistes espanyoles tres vegades consecutives amb discos cantats en català i els seu gairebé mig miler de concerts arreu de la geografia catalana, però també en llocs tan diversos com Estats Units, Argentina, Mèxic, França, Gran Bretanya, Irlanda, Luxemburg, Suïssa, Alemanya i Filipines, ja formen part de la història. Avui, Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé segueixen fent cançons, defensant-les en directe i, començant per ells mateixos, sense perdre la capacitat de sorprendre’ns.Amour
Marie de Jongh

Dissabte, 4 Gener de 2020amour
18 h
Preu general 10 €   Amic / Reduït 6 €

Uns nens juguen al país on tot comença. S’afanyen a descobrir el mon tot transformant el seu univers. Imiten els grans, amb gosadia i despreocupació. S’atreveixen a estimar sense saber quin n’és el veritable significat. No dubten a enemistar-se abans, fins i tot, de trobar la paraula odi a les seues butxaques. Saben d’olors, pell, carícies, abandonament, refugi, desig. No saben del temps.

I, de sobte, han passat més de seixanta anys. Ara, envellits, treuen de les butxaques moltes paraules que cauen com fulles pansides. Saben d’olors, pell, carícies, abandonament, refugi, desig. I, paradoxalment, no dubten a enemistar-se quan ja coneixen el veritable significat d’estimar. Saben del temps. El que no saben es que l’amor sempre ens dona una oportunitat.
Amour és un ambiciós repte que pretén posar en valor el teatre de què poden gaudir conjuntament petits i grans. El teatre com a lloc de trobada per compartir emocions i reflexions, dubtes i certeses. Teatre d’adults per a canalla i teatre infantil per a adults.

 

Dramatúrgia i direcció: Jokin Oregi

Interpretació: Javier Renobales, Ana Martinez, Ana Meabe, Pablo Ibarluzea i Anduriña Zurutuza

Direcció artística, escenografia i vestuari: Elisa Sanz (AAPEE)

Música: Pascal Gaigne

Disseny il·luminació: Xabier Lozano

Tècnic en gira: Javier García Kandela

 

Premi Max 2017 al Millor Espectacle Infantil o Familiar, Premi Villa de Cartaya 2017 al Millor Espectacle, Premi Alcides Morena 2017 al Millor Espectacle, Premi FETEN 2016 Millor Espectacle i Premio Ercilla 2015 Millor Producció basca

 

 

 

Andrea Motis Quintet

andrea motis11 Gener 2020
21 h
Preu Grups (mínim 10 entrades) 20 €
Preu General 22 €

Amb referents de la talla de Louis Armstrong i Chet Baker, la jove trompetista, cantant i compositora barcelonina Andrea Motis enlluerna el públic des de 2012, any en què Quincy Jones s’hi va fixar i la va convidar a compartir escenari al Festival de Peralada.
El seu mentor Joan Chamorro, el veterà del jazz català, fa un gran treball des de la Sant Andreu Jazz Band, la big band més jove d'Europa. La seva trajectòria com a saxofonista (entre d'altres instruments) és tan brillant i dilatada que seria inútil intentar resumir en aquestes breus línies. Tete Montoliu, Slide Hampton, Bebo Valdés, Randy Brecker, Manhattan Transfer, Steve Wonder... L'elenc de músics amb els quals ha treballat és impressionant.
Després de més de vuit anys de trajectòria, Andrea Motis s'ha consolidat com una de les artistes de referència del jazz a casa nostra i, sens dubte, és també una de les artistes
més internacionals. Figura en els cartells dels grans festivals de jazz de tot el món i alguns dels seus vídeos superen les 500.000 reproduccions a YouTube.
En aquest concert interpretaran temes del seu CD Emotional Dance, alguns standars de jazz i alguna pinzellada del seu últim CD Do outro lado do Azul.

 


EL TRENCANOUS
RUSSIAN CLASSICAL BALLET

el trencanous15 Gener de 2020
21 h
Preu general 42€   Amic / Reduït 36€   Grup. mínim 10 entrades 30€


La prestigiosa companyia de Moscou, dirigida per la famosa ballarina Evgeniya Bespalova, torna a l’Estat per presentar una de les obres cabdals del ballet clàssic El Trencanous, amb una encantadora narrativa que desperta la imaginació, i ens condueix al regne de la fantasia.
Un somni de Nadal amb criatures malignes i un heroi, el príncep Trencanous. Ple de romanç i fantasia, ​la peça exalta la capacitat de somiar dels nens i la ingenuïtat dels seus sentiments, el primer amor de Clara.
Un espectacle únic que quedarà en la memòria del públic.​ No t'ho pots perdre!

 

 

 


La Rambla de les floristes
Teatre Nacional de Catalunya

19 Gener 2020la rambla de les floristes
19 h
Preu general 26€   Amic / Reduït 22€

A la Rambla de les Flors, s’hi passegen amb tota promiscuïtat les múltiples facetes de la calidoscòpica realitat barcelonina. Testimoni d’excepció de les agitacions polítiques, la parada de l’Antònia ofereix perfums i colors a tothom que s’hi vol acostar, mentre resta fidel al passeig que l’ha vist créixer. I avui, vuit dècades després que Josep Maria de Sagarra escrivís la seua oda al carrer més emblemàtic de Barcelona, la Rambla continua vertebrant les confluències de la nostra realitat.

Un clàssic del teatre català en què ressonen les commocions polítiques de dos moments estructurals en la nostra història recent. Per una banda, l’estrena va ser el març del 1935, mesos després que Lluís Companys proclamés l’Estat Català. Per una altra banda, l’obra està ambientada poc abans de la revolució la Gloriosa de 1868, amb què es posaria fi a les tres dècades del regnat d’Isabel II.

 

Autoria: Josep Maria de Sagarra

Direcció: Jordi Prat i Coll

Interpretació: Clara Altarriba, David Anguera, Albert Ausellé, Rosa Boladeras, Marina Gatell, Berta Giraut, Antònia Jaume, Davo Marín, Carme Milán, Albert Mora, Carol Muakuku, Albert Pérez, Xavier Ripoll i Jacob Torres

Composició: Dani Espasa

Moviment coreogràfic: Montse Colomé

Escenografia: Laura Clos

Vestuari: Montse Amenós

Il·luminació: David Bofarull

So: Damien Bazin

Ajudanta de direcció: Ester Villamor

 

 

Viatge d’ensomni

Gran Circo Acrobático Nacional de la China

gran circo acrobatico chinoDissabte, 25 de gener de 2020,
17 h i 20.30 h
Preu general 24€   Pack familiar (miním 4 persones) 22€   Preu Grup mínim 12 entrades 20€Un nen entra en un món de fantasia on veu una bella fada fènix que vola sobre el mar, amb ales que esquitxen les ones tot al llarg de la costa. El nen se sent atret per la bellesa del moment i s’enfonsa a l'aigua. La fada el salva i el convida a volar amb ella fins al càlid sol i cap al meravellós món marí.

 


La fuerza del cariño
Pentación

cartell la fuerza del cariño26 Gener de 2020
19 h
Preu general (26,00 €)   Preu Amic / Reduït (22,00 €)

Aurora, la mare perfecta i tímida vídua; Emma, la seua filla rebel i entranyable;

el professor sapastre i seductor; i l’astronauta excèntric i faldiller. Aquests quatre éssers, malgrat les seues grans diferències, celebren la vida de cada dia amb humor, llàgrimes, ironies, enuigs, crits i rialles.

Direcció: Magüi Mira
Autoria: Dan Gordon

Interpretació: Lolita Flores, Luis Mottola, Antonio Hortelano i Marta Guerras

Versió: Magüi Mira

Ajudant de direcció: Hugo Nieto

Il·luminació: José Manuel Guerra

Escenografia: Curt Allen Wilmer

Producció: Jesús Cimarro

 

ANNIE
El Musical

Annie14 març de  2020
17.30 h

15 marc
12h


Preu Grups 22 € Preu Abonament 2 musicals 47 € Preu General 27 €

Annie és una petita òrfena que viu en l'orfenat que dirigeix la malvada Miss Hannighan, una cruel institutriu que maltracta a Annie i a les seves amigues de l'orfenat. Annie somia amb que algun dia els seus pares vengen a recollir-la.
Una tarda, Grace Farrell, secretària personal d'Oliver Warbucks, visita l'Orfenat amb la idea de triar a una òrfena per a passar les vacances de Nadal a la casa del Multibilllionari i Annie, és la seleccionada. Malgrat l'actitud brusca i rondinaire del Sr. Warbucks, Annie aconsegueix arribar al seu cor i al de tots els que habiten en aquesta majestuosa mansió.
Despúes de milers d'aventures, Annie és adoptada pel Sr. Warbucks i la seva futura dona, Grace Farrell, donant un gir inesperat en la vida de tots dos.
JEKYLL & HYDE · El Musical

mr jekill14 Març de 2020
21 h


15 marc
18 h


Preu Grups 32 €
Preu Abonament 2 musicals 47 €
Preu General 37 €


L'estrena a Broadway va tenir lloc l'any 1997, i tan sols 3 anys després va obrir les portes a Espanya, incorporant temes musicals que no apareixen en la versió original, i desenvolupant una nova posada en escena completament original.
L'espectacular escenografia ha estat construïda de forma efectista i sense perdre la teatralitat que aquesta gran història es mereix. S'ha creat una atmosfera victoriana del Londres més apassionant i tenebrós.
Els efectes especials, creats expressament per a aquesta producció, sorprenen pel seu realisme. Els efectes d'il·luminació, el tractament sonor i l'ambientació en general resulten completament avantguardistes i són el fidel resultat un treball realitzat, i de l'experiència adquirida amb grans produccions anteriors.
Els més de 150 vestits de vestuari han estat dissenyats seguint els patrons de l'època.
La Música, guanyadora de multitud de premis a Amèrica del Nord, està composta d'autèntics “Singles”, i és interpretada en directe per 7 mestres. Aquest musical va ser estrenat a Madrid l'any 2000 amb el cantant Raphael com a protagonista.
La Producció va estar durant 3 anys en cartell i gira per Espanya. La mateixa Producció es va estrenar a Mèxic l'any 2016, durant dues temporades, amb gran èxit de públic i crítiques.
Jekyll & Hyde el Musical, amb la seva estètica gòtica, se situa en l'òrbita d'espectacles clàssics del gènere.