Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Arts escèniques Teatre de la Llotja

Teatre de la Llotja

la temporada

 

Teatre de La Llotja de Lleida

Av. Tortosa, 6-8 25005 Lleida
Telèfon de la Taquilla: 973 23 96 98
Altres informacions: 973 22 11 55
Informació general: info@teatredelallotja.cat
Propostes d'espectacles: teatre@paeria.cat
imatge facebookimatge twitterimatge instagramimatge youtube

 

"Viejo amigo Cicerón"

Teatre Romea i Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida

Divendres 9 d'octubreviejo amigo ciceron

21h. Teatre de la Llotja

“Viejo amigo Cicerón”, protagonitzada per Josep M. Pou (Ciceró), acompanyat de Bernat Quintana (secretari Tiró) i Miranda Gas (Túlia). Una coproducció del Festival Internacional de Teatro, el Teatro Clásico de Mérida i el Teatre Romera de Barcelona.

L’obra, dirigida per Ernesto Caballero, se centra en la figura del cèlebre orador romà que destaca per les lluites i les violentes transformacions durant el segle I a.C. Ciceró es presenta com un polític excepcional en un món ple de deslleialtats, ambicions personals i petites pràctiques d’engany, tan pròpies de la vida pública des de llavors i que com a ésser humà, res no li resultava aliè.

 

Les entrades (26 € la general, 22 € preu amic i 13 € per als menors de vint-i-nou anys) es poden adquirir al web de La Temporada Lleida, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l’Escorxador i l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida.

 

Ernesto Caballero

Dramaturg, director d’escena, professor i gestor d’una companyia teatral. Ha estat guardonat de diversos premis i elogiat per la crítica, tant professional com del públic.

L’octubre de 2011 va ser escollir com a director del Centro Dramático Nacional (Teatro Nacional de España). Durant la seva trajectòria ha escrit una cinquantena d’obres de teatre, i a més a més, va rebre el Premio Max de Teatro.

 

MESURES COVID-19 AL TEATRE

Seguint la normativa sanitària vigent:

  • Cal que es mantingui la distància de seguretat entre persones mentre esperin per entrar al Teatre
  • Es recomana la compra online de les entrades
  • Es demana preparar les entrades en el dispositiu mòbil
  • Cal ocupar exclusivament la butaca assignada a l’entrada
  • Si les entrades no són numerades cal seguir les instruccions del personal de sala encarregat
  • La sortida de la sala es farà de manera esglaonada
  • Les sales s’obriran amb l’antelació necessària i caldrà seguir els protocols establerts
  • No es permetrà l’accés a la sala un cop començat l’espectacle

 

 

 

retorn entrades

 NOVES DATES D'ESPECTACLES

 

Bona Gent
Quim Masferrer

nova data, 21 de novembre!!

A causa de les mesures de seguretat derivades del COVID, la propia companyia i el Teatre de la Llotja han decidit tornar ajornar l'espectacle per poder-lo celebrar amb totes les garanties d'higiente i distància entre persones que la situació requereis.

És per això que us anunciem que l'espectacle s'exhibirà el dissabte 21 de novembre de 2020, en dos sessions:

a les 18h per aquelles entrades adquirides a les files parells

a les 22 h per aquelles entrades adquirides a les files senars

Naturalment, si la nova data no us anés bé, podeu adreçar-vos a la nostra taquilla i sol·licitar-ne el reemborsament.

BONA GENT teatre guerrilla
Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, direccions... però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic.
Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible repetir perquè el públic n’és el protagonista.
Un protagonista o, millor dit, molts i moltes protagonistes, que escriuran l’argument d’aquesta experiència.
Un espectacle ple de veritat. Un espectacle honest. Un espectacle on Quim Masferrer vol ser el teu espectador. Si el vau veure el 2019, no veureu el mateix.

 

 

 

 

justo molinero

Justo Molinero y Los Descastaos

La tercera juventud

DIUMENGE 20 DE SETEMBRE

17:30h Preu general (32,00 €)

Torna Justo Molinero y Los Descastaos amb un nou espectacle: "La tercera juventud".

Una residència on els residents no són de la tercera edat... estan vivint la seva tercera joventut.

Gaudirem amb les seves ocurrències en el seu dia a dia, mentre busquen parella...

No et perdis el retorn als escenaris de Justo Molinero y Los Descastaos amb aquest nou espectacle escrit per José Cedena.

*Important: Límit de 200 entrades a Preu Amics de La Llotja.

 

 

Joan Pera

és El Pare de la Núvia... i potser del nuvi

el pare de la nuviaDIUMENGE 4 OCTUBRE
19 h

Preu General 31 €

En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d'en Francesc Ramon. El gendre ideal.

Endut per l'emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el “bodorrio” del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, contractat a la millor companyia de circ per a la canalla, l’orquestra simfònica més important de casa nostra per amenitzar la vetllada i l’empresa de pirotècnia més reconeguda del país per a la traca final.

Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat, el seu futur gendre, nou mesos després de la seva última infidelitat… El pitjor malson del Francesc Ramon és a punt de fer-se realitat: i si resulta que els nuvis són també germans?

 

 

Viejo amigo Cicerón

Teatre Romea i Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida

viejo ciceronDIVENDRES 9 OCTUBRE 2020

19h

Preu Amic/Redüit 22 € / Menors 29 13 € / General 26 €

Aquesta és una obra centrada en la figura del cèlebre orador romà, protagonista destacat de les intenses lluites i violentes transformacions esdevingudes en el segle primer anterior a la nostra era. Ciceró personifica la integritat moral de qui manté la coherència de les seues conviccions polítiques encara en les més adverses circumstàncies.

*Obra en castellà.

 

 

 

Cafè Quijano

cafe quijanoDIVENDRES 16 OCTUBRE

19h

Preu Amic/Redüit 34 € General 37 €

Després del seu retorn als escenaris en 2010, Cafè Quijano no ha parat de tocar, girar, col·laborar amb altres artistes i compondre. La seva lleialtat al gènere del bolero es va estendre amb una trilogia gràcies a la qual han obtingut cinc nominacions als Latin Gramy Adwards. Ara amb ‘La Vida no és La, La, La’, Cafè Quijano i el seu públic gaudeixen esgotant entrades en la majoria dels teatres i recintes en els quals actuen gira després de gira. Atès que l'experiència és un grau, el seu directe està replet de continguts fent gaudir al seu públic d'èxits de finals dels anys 90 i del nou mil·lenni passant des de formats elèctrics a acústics i comptant sempre amb l'elegància, l'empatia i la connexió de Manuel, Oscar i Raúl Quijano.

Carlos Baute, Arkano, Willy ‘Taburete’, Col·lectiu Panamera i ara Miljares són les col·laboracions que s'han anat sumant als singles que Cafè Quijano han anat llançant des del llançament de ‘La Vida no és La, La, La’ l'any passat 2018. ‘Perdonar-me’, ‘Mai Mai’, ‘Mina’ i el tema que dóna títol al disc són fins al moment els 4 singles amb els quals Cafè Quijano han tornat a conquistar al seu públic des d'un so pop lleial i coherent amb la seva fidelitat a la música càlida, llatina i atemporal. Al novembre de 2019 surt el nou single ‘Em vas jurar amor etern’ amb el benvolgut artista mexicà Mijares. … Tenim Cafè Quijano per a moltes vetllades més.

 

 

 

MIKI NÚÑEZ – TOUR AMUZA

miki nuñezDIVENDRES 23 OCTUBRE 2020
21 h

 • Preu Zona A,B (files 1 i 2) 47 €
 • Preu Zona C (files 3 fins a la 7) 42 €
 • Preu Zona D (files 8 fins a la 25) 32 €

Miki Núñez està preparant la seva primera gira. Aquests concerts comptaran en el seu repertori amb totes les cançons del seu primer àlbum, Amuza, que veurà la llum aquesta tardor a més d'algunes de les cançons que més gaudeix cantant juntament amb la seva banda de tota la vida. El so influït per la puixant escena mestissa catalana, però també pel soul, el ska, el reggae o el pop llatí, convertiran aquest dia en una festa inoblidable. En aquest àlbum produït per Roger Rodés i gravat en els estudis Medusa, Miki ha compost 13 cançons amb el privilegi de compartir aquesta tasca amb grans músics i amics que han enriquit tant el resultat com l'experiència. No pot haver-hi millor començament per a un artista que Amuza.

IMPORTANT

Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult.

Si han complert els 16 anys poden accedir al teatre sols mitjançant autorització signada per ( Pare,Mare, Tutor legal ) i presentada el mateix dia del concert a la porta d'accés.

 

 

 

 

 

Sopa de Cabra 
Presentació nou disc a Lleida

DISSABTE 14 DE NOVEMBRE
21h

sopa de cabra
Preu Zona A,B (files 1 i 2) 37 €
Preu Zona C (files 3 fins a la 7) 34 €
Preu Zona D (files 8 fins a la 25) 31 €

Sopa de Cabra torna després de dos anys de silenci per anunciar el concert de presentació del seu esperat desè disc d’estudi. El grup encara està immers en el procés de gravació d’un àlbum que apareixerà al llarg del primer trimestre de 2020 i es presentarà per primera vegada en directe a terres de Lleida el 27 de març al Teatre de la Llotja.
Enrere queda Cercles, el seu disc de retorn publicat l’any 2015, que els va fer reviure de nou dins l’imaginari col•lectiu de diverses generacions de catalans, que els adora i que se’ls estima com un més de la família. Tant és així, que durant els dos anys de gira posteriors, van ser el grup més taquiller cantant en català.
Tota una fita que només un grup de pop talentós, arriscat, honest i inspirat com Sopa de Cabra podia assolir. Perquè els gironins sempre han afirmat que només tornen si tenen repertori nou a oferir. I aquesta vegada, com ja va passar amb “Cercles”, els Sopa de Cabra tornaran amb una col•lecció de noves cançons impecables i universals que s’integraran amb tota naturalitat a clàssics com "Camins", "L’Empordà", "El far del sud" i una llarga llista d’èxits que han marcat a més d’una generació.
A poc a poc aniran descobrint aquests tresors musicals que Gerard Quintana, Josep Thió, Cuco Lisícic i Pep Bosch , són especialistes en trobar, embellir amb la seva personalitat i mostrar en forma de cançons eternes.
Com sempre, els estarem esperant amb els braços oberts.

 

 

 

"Juana" Losdedae i Teatro Español

juanaDISSABTE 12 DE DESEMBRE

20:30h

Preu Amic/Redüit 22 € / Menors 29 13 € / General 26 €

A través dels boscos de la memòria hi ha una don -moltes dones unides per un mateix nom- que es pregunta si hi ha un destí femení a la Terra. Com a eco del seu propi eco, en un viatge no cronològic però sí viu, la papessa Joana vesteix roba “masculina” i pareix un fill enmig d’una multitud embogida pels desitjos de lapidació. Joana d’Arc triomfa al camp de batalla i pateix l’interrogatori de l’inquisidor que planeja cremar-la a la foguera. Joana la Boja clava les seues mans a l’inert cor de Felip el Bell. Sor Juana Inés de la Cruz va desitjar -en clau poètica- a la virreina. I Juana Doña va visitar el mur en què el seu marit fou afusellat mentre pronunciava les seues últimes paraules d’amor. Els vestigis d’un llegat que retronen una i altra vegada en les massa sovint sordes oïdes del present.

*Espectacle en castellà.

 

 

Romeu i Julieta  Ballet de Moscou

15 desembre - 21h

 • Preu Pack familiar (compra de 4 entrades) 32 €
 • Preu Grups (mínim 12 persones) 27 €
 • Preu Escoles de dansa 27 €
 • Preu General 47 €

ballet rus

BALLET DE MOSCOU – SPRING TOUR 2020

El Ballet de Moscou, continua celebrant els seus més de 30 anys sobre els escenaris de tot el món, convidant-nos a gaudir d'una de les obres més emblemàtiques del repertori clàssic de ballet, “Romeu i Julieta”.

ROMEU I JULIETA

Basado en l'obra de William Shakespeare i amb música de Serguei Prokófiev, Romeu i Julieta és un dels més populars ballets de tot el món.

Romeu i Julieta s'enamoren perdudament mentre les seves respectives famílies, els Montesco i els Capuleto, mantenen una amarga rivalitat que acabarà tenyint de sang els carrers de Verona. Enmig d'aquestes batusses familiars i els plans de noces que la família ha imposat a Julieta, els joves amants tramen escapar junts, dirigint-se a la seva tràgica destinació final.

Durada: 1a Part 50’ – Descans 20’ – 2a Part 45’

 

 

 

HISTORY OF ROCK 2

20 NOVEMBRE 2020

21hhostoria del rock

 • Preu Amic 42 €
 • Preu General 47 €

HISTORY of ROCK 2 és un espectacle impactant i estrepitós que engloba des dels seus orígens en el rock and roll durant la dècada dels 50 fins als nostres dies. Un viatge apassionant de 150 minuts que repassa temes mítics de més de 40 bandes.

•Cantants Internacionals
•Gran Banda de Rock
•Una posada en escena sorprenent i un ampli desplegament tècnic i escènic.

HISTORY of ROCK 2 és una dosi d'adrenalina i rock en estat pur que farà vibrar al públic des de la primera a l'última cançó, convertint-lo en una experiència única.

Interpretat per un elenc d'extraordinàries i poderoses veus de primer nivell internacional que, acompanyades per una potent banda de rock, s'uneixen per a continuar la llegenda musical més gran mai interpretada i descobrir o tornar a gaudir de les majors cançons del rock de tots els temps.

 

 

Sergio Dalma
Gira 30... y tanto

sergio dalma20 març 2021
21 h

 • Preu Zona A,B (files 1 i 2) 69 €
 • Preu Zona C (files 3 fins a la 7) 62 €
 • Preu Zona D (files 8 fins a la 25) 54 €

Sergio Dalma celebra tres dècades de carrera amb “30… i tant”, un projecte en forma de disc i gira que commemora la seva trajectòria amb un nou enfocament dels seus èxits sense deixar passar l'oportunitat de presentar nova música als seus seguidors. Passat, present i futur units en el projecte d'una de les veus més personals i recognoscibles del panorama musical en espanyol.

Va ser l'any 1989 quan Dalma es presentava al món amb Esa Chica és Mia, àlbum amb el qual va aconseguir la certificació de Disc de Platí. Aquella estrena va ser el primer fruit que va recollir un noi que s'havia iniciat com a vocalista d'orquestres i cors o com a intèrpret de jingles publicitaris amb els quals va obtenir una enorme popularitat en el sector, la qual cosa li va obrir la porta de grans músics i productors.

Des de llavors ha superat rècords de venda amb més de 4 milions de discos venuts en la seva carrera.