Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Audiovisuals Altres produccions Premi Lleida Visual Art
« Juny 2019 »
Juny
DlDtDcDjDvDsDg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Premi Lleida Visual Art

PREMI LLEIDA VISUAL ART

L’objecte del Premi Lleida Visual Art és el de contribuir a la producció d’un curtmetratge, de ficció o documental de producció independent, d’autor i/o primers projectes realitzats per autors i/o productors radicats a Catalunya, que promoguin un cinema independent, emergent i de nous talents que estigui en fase de preproducció o de rodatge i que la seva producció tingui lloc, total o parcialment a la ciutat de Lleida i/o estigui vinculat a referents de la cultura de la ciutat de Lleida.

Podran concórrer al Premi les productores/autors que reuneixin les condicions següents:
Autors amb residència a Catalunya o que presentin un projecte de curtmetratge que la seva V.O. (versió original) sigui el català, el castellà, o l’aranès. En cas de ser una coproducció amb una altra comunitat autònoma o un altre país, cal que aquesta sigui considerada, a criteri del jurat, producció catalana en un percentatge mínim del 51% de la inversió o del capital. No es consideraran aquells treballs en què la participació dels productors dels territoris esmentats sigui exclusivament financera i/o que no reflecteixi una participació tècnica i artística efectiva, de persones residents a Catalunya.

 

CONVOCATÒRIA I PRESENTACIÓ DE PROJECTES

Termini de presentació de sol·licituds del 15 de maig fins al 15 de juliol de 2019 

 

 

 

 

 

 

 

El llargmetratge "Ardara" guanya la quarta edició dels premis Lleida Visual Arts

baner som cinema 2017Durant la inauguració de Som Cinema s’ha fet entrega del guardó Lleida Visual Arts, que ha recaigut en el llargmetratge ‘Ardara’, dels directors Xavier Puig i Raimon Fransoy. El jurat del premi, que ha hagut d’elegir entre els 10 projectes presentats, ha valorat de manera unànime la qualitat artística i de producció de la proposta, i la seva capacitat de difusió internacional. El guardó està dotat amb 10.000 euros de premi, cinc mil en metàl·lic i cinc mil més en serveis de postproducció a les instal·lacions del Centre de Producció Audiovisual Magical Media del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, que ajudaran a acabar la producció del film, ha explicat Xavier Puig.

‘Ardara’ narra el viatge que emprenen María, Bruna i Macià en l’eclosió de la seva joventut. La pel·lícula reconstrueix aquest viatge, que els porta als penya-segats d’Ardara, Irlanda, través dels ulls de les persones que es van creuar en el seu camí i tracta d’entendre perquè mai van tornar a casa.

El premi Lleida Visual Arts 2017 pretén estimular l’activitat audiovisual de l’àmbit lingüístic català, en contribuir a la conclusió d’un llargmetratge, sèrie de ficció o documental de producció independent, d’autor o primers projectes realitzats per autors o productors, que promoguin un cinema alternatiu, emergent i de nous talents que estigui pendent o en fase de postproducció. El jurat d’aquesta edició està format pels professors de Comunicació Audiovisual de la Universitat de Lleida Pep Oriol i Jorge Nieto i per la coordinadora del Centre Experimental de Cinematografia i Arts Audiovisuals de Catalunya – CECAAC, Heidi Quint

 

PUBLICADES LES BASES DEL IV PREMI LLEIDA VISUAL ART 2017

L’objecte del Premi Lleida Visual Art és el de contribuir a la conclusió d’un llargmetratge, sèrie de ficció o documental de producció independent, d’autor i/o primers projectes realitzats per autors i/o productors, que promoguin un cinema alternatiu, emergent i de nous talents que estigui pendent o en fase de postproducció.

Podran concórrer al Premi els llargmetratges o sèries de ficció, documental o animació realitzats per autors, productores i/o empreses audiovisuals amb seu o residència a Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Andorra, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent i la ciutat de l’Alguer. En cas de ser una coproducció amb un altre país, cal que aquesta sigui catalana en un percentatge mínim del 51% de la inversió o del capital.

CONVOCATÒRIA I PRESENTACIÓ DE PROJECTES

Les sol·licituds es podran presentar a partir del dia següent en què es publiqui en el BOP la convocatòria.
(Previsió de publicació: finals del mes de setembre)

 

Nomenament dels membres que integraran el Jurat qualificador de la 4t edició del Premi Lleida Visual Art

Consulteu el decret