Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Audiovisuals Lleida / Catalunya Film Commission Lleida Film Commission Lleida / Catalunya Film Commission
« Novembre 2023 »
Novembre
DlDtDcDjDvDsDg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Lleida / Catalunya Film Commission

LLEIDA

Lleida / Catalunya Film Commission està associada a Catalunya Film Commission (CFC) que és un servei públic i gratuït de la Generalitat de Catalunya (Institut Català de les Empreses Culturals) que es troba a disposició del sector audiovisual amb la voluntat de promoure i facilitar els rodatges a tot Catalunya i d’estimular i consolidar la indústria cinematogràfica i audiovisual catalana i els serveis que se’n deriven a tot el territori.
La Catalunya Film Commission construeix i coordina una xarxa d’oficines d’atenció als rodatges arreu del territori català que es posen al servei de les produccions audiovisuals per facilitar els rodatges als seus espais. Actualment compta amb gairebé 200 municipis associats, l’Ajuntament de Lleida és un d’ells. Ajudant els professionals en la preparació del seu rodatge al territori, assessorant-los en la cerca de localitzacions, informant-los sobre les condicions de filmació i gestió de permisos als diversos indrets del territori local  i sobre altres necessitats que puguin sorgir en la preparació del rodatge a Lleida.

Lleida, la capital més occidental de Catalunya, és una ciutat moderna, ben comunicada i situada en un entorn natural únic. Basa la seva economia en el sector agroalimentari i en serveis de tota mena, la qual cosa ha condicionat la seva fesomia i les possibilitats logístiques que ofereix a qui vulgui rodar-hi.

La ciutat disposa d’una gran varietat d’instal·lacions i equipaments municipals —el campus universitari, els diversos museus i centres d’art, les sales polivalents, els teatres i l’auditori— que no tan sols han impulsat la vida cultural de la vila, sinó que també constitueixen escenaris perfectament equipats per dur-hi a terme produccions audiovisuals. Hi destaca el conjunt monumental del Gardeny, un recinte d’origen medieval i antiga una caserna militar que, en acull el Parc Científic i Tecnològic de la ciutat – Magical Media, es posa ara a disposició de les productores com un enorme plató de naturalesa camaleònica. La Llotja es converteix també des del 2010 en un edifici emblemàtic de la ciutat i s’eleva en un gran cos arquitectònic que estableix un diàleg visual amb la ciutat històrica i la Seu Vella.
Lleida acull en el seu traçat espais naturals tan importants com el Parc Natural de la Mitjana, el parc del riu Segre o els Camps Elisis, així com l’Horta, el cinturó verd que envolta la ciutat.
Tots els productors interessats a rodar a la ciutat han de posar-se en contacte amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Lleida.

Si voleu consultar les localitzacions de rodatges que us proposem. Cliqueu

 

Sol·licitud per rodatges a Lleida

Descarregueu-vos la sol·licitud de rodatges a Lleida i feu-la arribar degudament omplerta i signada a través de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Lleida.

 

Contacte per rodatges

Maria Domènech Nadal
Departament d'Audiovisuals

mdomenech@paeria.cat

 

Àngels Aguilà Santaulària
Departament d'Audiovisuals

filmcommissionlleida@paeria.cat

+34 973 70 03 93
Avinguda Blondel, 64
25002 Lleida