Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Literatura EL SEGRE DE NEGRE - Festival de novel·la negra i criminal de Lleida EL SEGRE DE NEGRE - Festival de novel·la negra i criminal de Lleida 2022

EL SEGRE DE NEGRE - Festival de novel·la negra i criminal de Lleida 2022

Presentació

Pagès Editors i l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida presenten la sisena edició del Festival de Novel·la Negra i Criminal El Segre de Negre que tindrà lloc els dies 3 i 4 de juny de 2022. El festival que aplega els amants d’aquesta literatura i que, any rere any, es consolida a la nostra ciutat.

L’edició d’enguany gaudirà, entre altres participants, de la presència de l’escriptora Carme Riera, ja que ha estat mereixedora del III Premi a la trajectòria literària que atorga el festival. Carme Riera, una de les autores més reconegudes del nostre país, ha conreat diferents gèneres, des de la narració a l’assaig, des de la crítica literària a la novel·la negra i sempre fent palès el seu compromís amb el feminisme i la denúncia de temes com la corrupció o la violència de gènere.

En aquestes dues jornades negres us presentarem novetats que acaben d’arribar a les llibreries i també diferents taules on, entre altres, es parlarà de les grans autores clàssiques o de personatges de ficció des del punt de vista dels mateixos creadors.

Un programa variat i atractiu amb el qual desitgem seduir-vos i comptar amb la vostra presència i així fruir d’uns dies dedicats al crim i a la foscor i que, de ben segur, contribuiran a fer-nos estimar, encara més, la novel·la negra.

 

Si us voleu descarregar el programa del Festival de novel·la negra i criminal de Lleida, cliqueu aquí