Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Museus i patrimoni Museu de l'Automoció Roda Roda Visites
« Agost 2020 »
Agost
DlDtDcDjDvDsDg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Visites

Cap Visites

Serveis educatius del Roda Roda:

Telèfon: 973 212 635

El Museu Roda Roda contempla, en el marc dels objectius principals, donar a conèixer la col·lecció i els continguts vinculats a aquesta en l’aspecte històric, tècnic, estètic, social, etc. amb l’objectiu principal de potenciar el coneixement i la difusió de tot allò vinculat al món de l’automoció, la proposta educativa es basa en diverses activitats adreçades a tots els públics.

Les visites comentades ofereixen l’oportunitat de fer un viatge per la història del món de l’automoció a través dels diferents àmbits del Museu, des dels precursors fins als vehicles actuals, combinant l’observació de reproduccions a escala, amb vehicles originals.

Aquestes visites van acompanyades, a mode complementari, de dossiers per a l’alumnat i per al professorat. Per a grups especialitzats, es compta amb l’assessorament i la col·laboració d’especialistes en mecànica i en la història de l’automoció per tal d’aconseguir un major
aprofundiment en la visita.

Visites Guiades Gratuites el Quart Dissabte del Mes

Amb l'objectiu d’apropar el món de l’automoció al públic general, el Museu Roda Roda ofereix visites guiades gratuïtes el 4t dissabte de cada mes.

Durada 1 h (aprox.)
Capacitat màxima: 25 persones
Idioma: català i/o castellà
Preu: Gratuïta

Visites Comentades per a Grups Adults

Us convidem a descobrir els secrets del Museu de l’Automoció de Lleida -Roda Roda, on s’exposa una magnífica col·lecció de cotxes, motors, motocicletes i miniatures d’època que ens ofereix un viatge en el temps a través de la història del món de l’automòbil. Des dels primers prototips fins als moderns vehicles dels anys 70, anirem descobrint o redescobrint els canvis, les millores i l’evolució d’aquests artefactes.


Durada 1 h (aprox.)
Capacitat màxima: 25 persones
Idioma: català i/o castellà
Preu: 17 euros

Visites Comentades per a Grups Escolars

Les visites escolars estan compostes per una visita guiada al llarg del museu i un dossier final, amb activitats preparades pel nivell adient a cada curs.

Els dossiers es completen al Taller d'Aprenentatge, punt de trobada per finalitzar les visites guiades escolars. Aquí és on es fa la feina de veritat...

Capacitat: Un màxim de 25 alumnes per grup. Si el grup supera aquest nombre, es dividirà en dos grups. Cada grup haurà d’estar acompanyat mínim d’un/a professor/a.

Durada: 1h (aprox.)
Capacitat màxima: 25 persones
Idioma: català i/o castellà
Preu: 17 euros