Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Museus i patrimoni Museu de l'Aigua Museu Campament de La Canadiense

Campament de La Canadiense

Adreça: Av. de Miquel Batllori, 52, 25001 Lleida

Telèfon: 973 211 992

Horari: De dimarts a divendres, de 10 a 14h. Dissabtes, de 17 a 20 h.

Tancat: dilluns, diumenge i festius.

Entrada gratuïta

El campament de La Canadiense acull la seu central del Museu de l'Aigua. Hi podeu visitar:

  • L'exposició "La força de l'aigua. El Dr. Pearson i les obres de La Canadiense a Lleida", qCampament de La Canadienseue explica la construcció del canal de Seròs, la importància cabdal que va tenir per a Lleida i els fonaments de la hidroelectricitat.
  • L'espai de memòria "L'aventura hidroelèctrica dels enginyers de La Canadiense a les Terres de Lleida", recrea el despatx dels antics enginyers i acull diverses peces procedents d'instal·lacions hidroelèctriques.
  • L'exposició "Aigües del món, un món d'aigües", que mostra la col·lecció d'aigües envasades d'arreu del món aportades per persones viatgeres de Lleida, i que ens fa reflexionar sobre la importància de l'aigua per als éssers vius.
  • L’exposició “Joan Oró. El científic de la vida”, que repassa la seva  trajectòria i recull part del seu llegat amb documents originals i objectes de treball, com ara mostres dels meteorits que va estudiar.

El recinte del campament acull també la Sala d'exposicions temporals, l'Aula didàctica, el Centre de documentació, les oficines i la botiga del museu.

Visites guiades

Despatx

Podeu concertar una visita guiada per a grups organitzats al Campament de La Canadiense. Consulteu amb el Museu de l’Aigua les possibilitats de visita i la disponibilitat.

Si sou un centre educatiu, consulteu l’apartat Educació d’aquest web per veure l’oferta educativa.

 

Com arribar-hi?

Autobusos de Lleida: L6 (parada Museu de l'Aigua) i L7 (parada Canal).

Ubicació en el plànol

Turbina