Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Música Auditori Municipal Enric Granados
« Octubre 2020 »
Octubre
DlDtDcDjDvDsDg
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Auditori Municipal Enric Granados

Auditori Municipal Enric Granados

Adreça: Auditori Municipal Enric Granados, Pl. Josep Prenafeta, s/n - 25004 Lleida

Atenció telèfonica a l’Auditori de dilluns a divendres de 10 a 12 h, trucant al telèfon 973700 639

Fax: 973 248 823

Web: http://www.auditorienricgranados.cat/

https://www.latemporadalleida.cat/

 

twitterfacebookinstagram

Horaris NADAL

TAQUILLA DE L’AUDITORI

La taquilla romandrà oberta els dies següents:

27 de desembre: de les 17 a 19 h

28, 29 i 30 de desembre: de les 17 a 20 h

4, 5, 7 i 8 de gener: de 17 a 20 h

10 de gener: de  17 a 19 h

 

La taquilla romandrà tancada el dies:

24-25-26 i 31 de desembre

1-2-3-6 i 9 de gener

 

 

MESURES DE SEGURETAT - COVID A L'AUDITORI

-Cal mantenir la distància de seguretat en les cues per accedir a l'Auditori. El personal d'acomodació controlarà el flux del públic per tal que es respecti la distància de seguretat.

-El públic haurà de portar posada la mascareta obligatòria en tot moment. Si sou persones exemptes de dur mascareta per qüestions de salut, us demanem que aviseu amb temps a les nostres taquilles per guardar vos un lloc amb prou distància de la resta de persones i que ens mostreu el certificat mèdic. Tot i això, cal que accediu i sortiu de la sala amb mascareta posada inevitablement.

- Arribeu mitja hora abans per evitar algomeracions de darrera hora als accessos. Un cop a l'edifici, entreu a la sala i resteu al vostre seient.

- Us recomanem sempre la compra online d'entrades. Prepareu l'entrada en el vostre dispositiu mòbil i assegureu-vos que teniu prou bateria. Ocupeu exclusivament la butaca assiganada a la vostra entrada.

- Les portes d'accés a la sala s'obrian entre 30 i 60 minuts abans de començar el concert per evitar aglomeracions. Les sales s'obriran amb l'antelació necessària i caldrà que seguiu els protocols establerts a cada concert per facilitar l'accés esglaonat. La sortida de la sala es fará de manera esglaonada. Seguiu en tot moment les indicacions del personal de sala.

- Els programes de mà en paper no estaran disponibles per evitar contagis amb objectes, però es podran descarregar en format digital fent servir els codis QR que trobareu a les portes d'accés de les sales, o bé al lloc web.

- No es permetrà l'accés a la sala un cop començat l'espectacle

- Eviteu tocar objectes i utilitzar els lavabos.

 

Edifici

L’Auditori Municipal Enric Granados

És un dels símbols de la vida cultural i musical de la nostra ciutat, ens ofereix una programació estable i de qualitat dirigida a tot tipus de públic.

Cal remarcar que l’Auditori no solament és un espai on es difon la música sinó també, on es produeix.

El Conservatori en l’àmbit educatiu i les formacions residents en l’àmbit cultural ens indiquen que estem apostant per la formació dels nostres joves i la producció i difusió dels seus espectacles.

En aquest sentit cal remarcar que l’Auditori Municipal Enric Granados acull des de la seva inauguració vuit formacions residents integrades per músics del territori amb un interès comú: difondre la música mitjançant els diferents llenguatges musicals.

EdificiDes de fa vints anys l’Auditori és la seu del Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes, un dels més prestigiosos de l’estat Espanyol. En el marc d’aquest concurs s’organitza dins de la programació estable de l’Auditori el Cicle de concerts Ricard Viñes que dona cabuda als diferents premiats de les darreres edicions.

Com a espai polivalent l’Auditori compta amb una sala Simfònica amb capacitat per 803 persones i una sala de cambra amb capacitat per a 241 espectadors. L’equipament també acull les instal·lacions del Conservatori i Escola Municipal de Música i compta amb una Biblioteca/ Fonoteca amb una col·lecció centrada en la temàtica musical. Al soterrani de l’Auditori es troben les restes arqueològiques d’una casa romana que daten del segle I dC.

 

 

 

logo 25 anys auditori

 

Aqueologia

Enguany l’Auditori fa 25 anys i volem compartir part de la se seva història per a què el conegueu millor. Farem petites píndoles on parlarem de l’edifici i dels concerts.

Sabies què...
Les obres de l’Auditori van començar el 1983. Es van allargar mes de 10 anys perquè entre el 1983 i 1987 es va dur a terme una excavació arqueològica. Es va recuperar i conservar les restes d’una domus romana construïda al segle II dC. que actualment es pot visitar.

 

@paeriacomunica @paerialleida

#JoEmQuedoaCasa #EnsEnsortirem #Lleida #Auditori25

 

 

L'Auditori Municipal Enric Granados us recomana aquests dies de confinament:

auditori post llenguatge

El llenguatge musical és l’eina que ens ajuda a desxifrar i entendre millor la música.

A l’Altra biblioteca: cicle d’activitats la Biblioteca-Fonoteca de l'Auditori Enric Granados vam presentar varies aplicacions per a tauleta i mòbil, avui us en ressenyem algunes que de ben segur us ajudaran a gaudir més de la música.


#EnsEnSortirem #JoEmQuedoaCasa #Lleida

 

 

 

 

Els LleidArt EnsembleCentre de Titelles van crear l’espectacle familiar EL PETIT PIANO en homenatge al nostre compositor més universal: Enric Granados. Aquí teniu un fragment enregistrat a la sala 1 de l’ Auditori Municipal Enric Granados de Lleida

el petit piano

https://www.youtube.com/watch?v=V6V4lgHNcEQ

#JoEmQuedoaCasa #EnsEnSortirem #Lleida


 

 

 

 

 

Taquilla de l'Auditori

De dilluns a divendres, no festius, de 17.30 h a 20.30 h
Concerts en caps de setmana i festius: 2 hores abans que comenci

Compra entrades on line

Informació Covid-19 a Lleida

BAN de l'Alcalde

Benvolguts i benvolgudes,

Davant l’evolució del coronavirus Covid-19 (SARS-CoVs), per tal de contenir la seva propagació a la ciutat de Lleida i d’acord amb les mesures proposades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, s’adopten les següents mesures a la nostra ciutat, que afecten els dies compresos entre el 13 i el 27 de març. Per aquest motiu se suspenen tots els actes públics o privats, organitzats a la ciutat de Lleida, que tinguin un aforament superior a 1.000 persones o inferior, però limitant l’aforament a un terç de la seva capacitat.

Queden suspeses les següents activitats municipals:

 • Les escoles municipals: Escoles Bressol, Escola d’Art Municipal, Conservatori Municipal de Música, Aula Municipal de Teatre
 • Les llars de jubilats
 • Les instal·lacions esportives municipals
 • La biblioteca de Pardinyes
 • Mercat de diumenge de la Rambla Ferran
 • Tots els espectacles culturals en equipaments municipals
 • Les activitats extraescolars organitzades per l’Ajuntament de Lleida
 • Les activitats públiques organitzades per l’Ajuntament a les ludoteques, Joventut, Centres Cívics, Casal de la Dona i resta de sales municipals
 • Qualsevol activitat pública, no descrita anteriorment, organitzada per l’Ajuntament de Lleida o en els seus equipaments o instal·lacions inferior a 1.000 persones, quan no es pugui garantir la restricció de l’aforament a un terç.

En relació a les reunions ecumèniques, funerals i enterraments, les mesures són:

 • Celebració a porta tancada al cementiri
 • És molt important evitar el contacte físic entre les persones
 • Limitar al màxim la participació

Com a alcalde de Lleida, agraeixo per endavant l’esforç que suposa el compliment d’aquestes mesures i us demano la vostra col·laboració en benefici de la salut de la ciutadania de Lleida

Miquel Pueyo París
Paer en cap