Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Música Residències Artístiques

Residències Artístiques

Convocatòria per als ajuts en forma de Residència Artística a l’Auditori Municipal Enric Granados i al Teatre Municipal de l’Escorxador, per la temporada 2022-2023

 

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Lleida, en sessió del dia 27 d’abril de 2022, va aprovar la convocatòria per als ajuts en forma de Residència Artística a l’Auditori Municipal Enric Granados i al Teatre Municipal de l’Escorxador, per la temporada 2022-2023.

 

Aquesta convocatòria té la finalitat d’incentivar la producció, creació i representació d’espectacles musicals i d’arts escèniques de les diferents entitats culturals sense ànim de lucre de la ciutat de Lleida així com de companyies professionals, les quals contribueixen a completar el panorama cultural musical i escènic de Lleida, del país i de l’estat.

 

L’objecte és regular i fixar l’accés a la Residència Artística i l’ús de l’espai de l’edifici de l’Auditori Municipal Enric Granados i/o del Teatre Municipal de l’Escorxador per les formacions que l’obtinguin.

 

El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de la Província. Si el termini finalitzés en dissabte, diumenge o dia festiu, aquest termini es prorrogarà fins el següent dilluns o dia hàbil posterior.

 

Termini per presentar sol·licituds del 7 al 23 de maig

Podeu consultar les bases reguladores, clicant aquí

Podeu consultar la convocatòria, clicant aquí

Per accedir al TRÀMIT ELECTRÒNIC per realitzar la sol·licitud podeu clicar al següent enllaç: Carpeta Ciutadana - La Paeria :: Ajuntament de Lleida/Ajuts en forma de Residència Artística a l'Auditori Municipal Enric Granados i al Teatre Municipal de l'Escorxador 2022