Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies 10 anys de Músiques Disperses - MUD

10 anys de Músiques Disperses - MUD

Del 10 al 13 de març es celebra a Lleida la desena edició del MUD (també conegut per Músiques Disperses), festival pioner de neo-folk a l’estat español que enguany presenta artistes internacionals com Sieben, Vieux Farka Touré, The Optic Nerve i BaBa ZuLa que compartiran escenari amb  el tarragoní Xarim Aresté i El Conjunt Del Miracle.

El festival està organitzat per Guerssen i l’Ajuntament de Lleida. Un festival de format petit-mitjà, que es sent còmode en aquest lloc, lluny de les pirotècnies de mercat, buscant l’essència, la proximitat i, sobretot, l’autenticitat, éssent reconegut com un dels festivals més particulars del circuit.

És, en certa manera, un festival folk. Però folk tractat amb una sensibilitat especial, d’una manera extremadament oberta, fet que el fa únic a nivell estilístic a tot l’Estat. Observant el folk i la seva evolució, amb un profund respecte per les arrels però mirant sempre al present i al futur, el MUD ofereix una visió general actualitzada del status de la música folk a la nostra era, amb múltiples i variats mestissatges entre tradició i modernitat.

És un fet molt habitual que bona part dels artistes participants al MUD no hagin donat concerts a Espanya amb anterioritat i, en molts casos, ni tan sòls a Europa. L’atractiu del MUD no són els noms, ho és la seva personalitat,  el seu atreviment i el seu afany per aportar diferències.

Multitud de noms han passat ja pel MUD, molts ben coneguts (Omar Souleyman, Fairport Convention, Magna Carta, Vashti Bunyan…) i molts d’ells autèntics desconeguts que han sorprès al públic i han deixat empremta de la filosofia del festival (Lisa o Piu, Circulus, Ashwin Batish, Lovely Luna, etc.)

 

PROGRAMACIÓ MUD’16

XARIM ARESTÉ i El Conjunt del Miracle

Dijous 10 a les 22.00h

Entrada 12 € | Reduïda 10 €

SIEBEN + VIEUX FARKA TOURÉ

Divendres 11 a les 22.00h

Entrada 15 € | Reduïda 12 €

THE OPTIC NERVE

Divendres 11 a les 22.30h

Entrada 12 € | Reduïda 10 €

BaBa ZuLa

Diumenge 13 a les 20h

Entrada 12 € | Reduïda 10 €


Les entrades estan a la venda a www.ticketscript.com al Cafè del Teatre, a les oficines de Guerssen(Pl. Amics de Lleida, s/n; tel. 973 72 55 59) i a Grans Records (C. La Palma, 19, Lleida).

 

ABONAMENT MUD’15

Posem a disposició dels interessats un ABONAMENT PER A TOTS ELS DIES, per només 30 €, disponible a www.ticketscript.com.  LIMITAT fins esgotar existències.