Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies 11.378 persones van assistir a l’espectacle de la Factoria dels Reixos

11.378 persones van assistir a l’espectacle de la Factoria dels Reixos

11.378 persones van assistir a l’espectacle de la Factoria dels Reixos

11.378 persones van assistir a l’espectacle de la Factoria dels Reixos (imatge: Javi Martín)

L’Ajuntament de Lleida estudia la seva continuïtat

 

11.378 persones van assistir a l’espectacle de la Factoria dels Reixos que la regidoria de Cultura i Festes va coordinar aquestes festes de Nadal com a substitució de la tradicional Cavalcada de Reis, anul·lada enguany per la Covid-19.

El regidor de Joventut, Festes i Tradicions, Ignasi Amor, ha exposat avui a la comissió de cultura el balanç de les dades de l’espectacle de reis preparat per aquest hivern des de la regidoria i ha agraït la bona resposta ciutadana a la proposta dissenyada per aquest 2021.

Amor ha detallat que en el muntatge i desenvolupament del muntatge hi han participat 70 professionals del sector del so, llum, decoració, fabricació de mapping en 3D... a banda dels compositors que van crear les cançons ‘Tortell’ i ‘Carrosses dels Reixos,’ estrenades per a l’espectacle, així com el guió i contingut de tota la funció. 6 companyies de teatre, 6 bandes de música i prop de 50 d’artistes de la ciutat de Lleida han fet possible la posada en escena de “La Factoria dels Reixos”.

Davant la bona acollida de l’espectacle, Amor ha assenyalat que en les pròximes setmanes l'Ajuntament de Lleida estudiarà la seva viabilitat de cara a les següents festes de Nadal i Reis: "tenim ganes de repetir-ho pels ínputs que ens han fet arribar tant els artistes com la ciutadania i poder millorar aquesta oferta que s'ha creat nova i pot tenir continuïtat el 2022". El proper espectacle ja es treballaria durant aquest any amb la idea que cada any les representacions siguin diferents, dotar-les de més contingut i ampliar la presència d’artistes.

El regidor Ignasi Amor n’ha informat a la comissió informativa per a les Polítiques de Gestió Cultural i de Joventut, on també s’han informat favorablement el conveni de col·laboració entre la CCMA i l’Ajuntament de Lleida per a la promoció i difusió de les activitats culturals de l’ANIMAC (edicions 2021 i 2022), així com la ratificació del conveni de col·laboració amb la Fundació Banco Santander per a la realització del projecte educatiu “Els més petits visiten La Panera”.