Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies 1r Concurs de relats curts "Manuel García Ortega"

1r Concurs de relats curts "Manuel García Ortega"

1r Concurs de relats curts "Manuel García Ortega"

Presentació a la premsa del 1r Concurs de relats breus de Parkinson

Avui, s'ha presentat en roda de premsa aquesta nova iniciativa literària convocada per l'Associació de Parkinson de les Terres de Lleida. Hi han assistit la presidenta de l'Associació, la sra. M. Carmen Sanjose i dos membres de l'associació, sota la presencia de la regidora de Cultura, la sra. Montse Parra i la regidora de de Benestar Social i d'Economia i Hisenda i Tecnologies, la sra. Montse Mínguez.

Els treballs que optin aquest concurs han de tractar la malaltia de Parkinson amb sensibilitat en vers els malalts, familiars i cuidadors. Poden participar  totes les persones que ho desitgin i que siguin majors de 18 anys. Els relats han de tenir una extensió màxima de 600 paraules, escrits amb lletra Arial 12, amb interlineat 1,5.  Cada autor o autora pot concursar amb un sol relat, que no hagi estat premiat en qualsevol altre concurs.
 Les obres concursants han de ser originals, inèdites i escrites en llengua catalana o castellana. 
 
Els treballs s’enviaran per quadruplicat i han d’anar signats amb un pseudònim, i un títol en sobre tancat, en el seu exterior figurarà el títol del treball i el pseudònim, i al interior nom i cognoms, DNI, correu electrònic, domicili postal, lloc de residència, i telèfon de l’autor.
S'han d'enviar a:

Associació Parkinson de les Terres de Lleida
C/ Henry Dunant, 1
25003-LLEIDA
 
Consultes e informació: telèfon 619 037 308.
E-mail: parkinsonlleida@yahoo.es

Web: www.lleidaparticipa.cat/parkinsonlleida
 
Les obres premiades rebran:

Un primer premi en llengua catalana i en llengua castellana, de una estància de cap de setmana per a dues persones en un Hotel del Pirineu de Lleida,gentilesa de la Diputació de Lleida,  i una figura d’un gegant de Lleida amb la inscripció acreditativa del premi.
Un segon premi que constara d’un lot de llibres i una figura del Marraco amb la inscripció acreditativa.
Els dos finalistes rebran l’un un estoig de pintura a l’oli i l’altre un lot de productes de Comerç Just.
 
Tots els participants rebràn  un diploma acreditatiu de la seva participació al concurs. El termini es tancarà a les 24 h del dia 31 de març de 2015.

La resolució del concurs anirà a càrrec d’un jurat que estarà format per dues persones relacionades amb el mon literari i dos membres de la Junta.  Els guanyadors seran informats per telèfon, fax o correu electrònic uns dies abans del lliurament.

Lliurament dels premis es donaran durant l’acte de celebració del “Dia Mundial del Parkinson” que tindrà lloc a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, el dia 11 d’abril de 2015.