Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies ‘TEIA’, UNA COPRODUCCIÓ DE FIRA TÀRREGA, CLOURÀ LA FASE CULTURA DIUMENGE 13 DE SETEMBRE

‘TEIA’, UNA COPRODUCCIÓ DE FIRA TÀRREGA, CLOURÀ LA FASE CULTURA DIUMENGE 13 DE SETEMBRE

Dissabte, 12 de setembre, s’ha programat l’espectacle de cabaret “Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria” a càrrec de Glòria Ribera

Ambdós espectacles formaven part de la programació de primavera de LaTemporada Lleida que es va haver d’ajornar pel Covid-19

‘Teia’, una coproducció de Fira Tàrrega, amb Júlia Farrero al capdavant, clourà la Fase Cultura diumenge 13 de setembre. Dissabte, 12 de setembre, s’ha programat l’espectacle de cabaret “Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria” a càrrec de Glòria Ribera. Ambdós espectacles formaven part de la programació de primavera de LaTemporada Lleida que es va haver d’ajornar pel Covid-19

Cal recordar que les activitats són gratuïtes però amb aforament limitat, per aquest motiu és necessari fer reserva prèvia bé sigui online, per a cada esdeveniment, a paeria.cat/cultura, bé via telefònica al 973279356, de dilluns a divendres d’11 h a 13 h.

Així, la programació és la següent:

Dissabte, 12 de setembre, 22 h. Pl. Esteve Cuito, Pati del Teatre de l’Escorxador

Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria. Glòria Ribera

Estudis revelen que prendre llet de vaca podria ser més perjudicial per a la salut que la cocaïna; tanmateix les vedettes només cantaven per a una de les drogues blanques.

Juntament amb Amalia Calderón, Glòria Ribera treballa per la recuperació del cuplet, amb actuacions al Teatre Arnau, al Cercle del Liceu i al Molino de Barcelona.

Aquest espectacle estava previst el 24 abril 2020 a LaTemporada Lleida.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Aforament limitat

https://latemporadalleida.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=1316&idioma=CA

Diumenge , 13 de setembre 21 h. Pl. Esteve Cuito, Pati Teatre de l’Escorxador

Teia. Júlia Farrero

En un context rústic, de records familiars i tradicions, i amb les falles del Pirineu com a font d’inspiració, sorgeix una peça entre el moviment i el trapezi gràcies a un llenguatge simple i visual.

Una coproducció de FiraTàrrega. Beca de producció Suport a la Creació en Arts de Carrer 2018 de la Plataforma d'Arts de Carrer.

Aquest espectacle estava previst el 30 maig 2020 a LaTemporada Lleida.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Aforament limitat

https://latemporadalleida.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=1257&idioma=CA