Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies “Només morim una vegada”, lectura pública dramatitzada al Teatre de l’Escorxador

“Només morim una vegada”, lectura pública dramatitzada al Teatre de l’Escorxador

“Només morim una vegada”, lectura pública dramatitzada al Teatre de l’Escorxador

@Panera

REGIDORIA DE CIUTAT I CULTURA

Un projecte d’Albert Potrony organitzat pel Centre d’Art La Panera, els propers 3 i 4 de març amb inscripció prèvia

El Teatre Municipal de l’Escorxador acull els propers 3 i 4 de març la lectura pública dramatitzada organitzada pel Centre d’Art La Panera “Només morim una vegada. Reflexions (en companyia) sobre la mort i la vida. Un projecte d’Albert Potrony”

La lectura pública dramatitzada “Només morim una vegada”, que requereix inscripció prèvia, és un recull polifònic ple d’humor, ràbia i tendresa per reflexionar, de manera col·lectiva, sobre la importància de reconèixer la mort com un esdeveniment únic i intransferible de la nostra vida. Aquesta performance és part del projecte «La bona mort», liderat per l’artista Albert Potrony, amb la col·laboració del Centre d’Art la Panera de Lleida i el suport d’Art for Change 2019 de l’Obra Social ”la Caixa”.

Els materials i textos que formen “Només morim una vegada” són fruit de la recerca i la producció col·lectives dutes a terme pel grup de treball del projecte, format per artistes, sanitaris, estudiants, experts en l’acompanyament del dol, persones interessades a trobar eines per dignificar el darrer tram de la vida i professors universitaris, a partir del qual s’ha interaccionat amb més de 290 persones.

«Tinc la intenció de viure per sempre o morir en l’intent», Groucho Marx.

Molts de nosaltres vivim d’acord amb aquesta premissa. Però, un cop la pandèmia remeti, ens podrem permetre continuar vivint d’esquena a la mort?