Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies “Parlem de festa. Fantasies i simfonies per a Gralla”. Conferència musicada i presentació del CD amb Els Carreter, Colla de Grallers.

“Parlem de festa. Fantasies i simfonies per a Gralla”. Conferència musicada i presentació del CD amb Els Carreter, Colla de Grallers.

“Parlem de festa. Fantasies i simfonies per a Gralla”.

Dilluns, 6 de maig

19 h. Biblioteca Pública de Lleida (Rambla d’Aragó, 10). Sala d’actes

Les simfonies i fantasies per a gralla són obres que tenen una complexitat i una extensió notables i que també ens mostren l’expressivitat, el virtuosisme i la potencialitat que té la gralla a l’hora de fer música. Les obres, en la seva majoria, foren escrites al tombant dels segles XIX i XX per autors locals de prestigi. En aquells moments gralla va assolir el seu màxim esplendor, per una banda, gràcies al fruit d’una evolució i millora dels instruments i, per una altra banda, gràcies a l’excel·lent qualitat i nivell dels músics que les feien sonar.

Ho organitza:  Centre de Cultura Popular i Tradicional de Lleida, Associació Aurembiaix, Biblioteca Pública de Lleida i els Carreter Colla de grallers.

Gratuït