Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies “T’estimo si he begut” de Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre, aquest dissabte al Teatre de la Llotja

“T’estimo si he begut” de Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre, aquest dissabte al Teatre de la Llotja

“T’estimo si he begut” de Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre, aquest dissabte al Teatre de la Llotja

“T’estimo si he begut” de Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre arriba aquest dissabte, 30 de gener, a les 20.00 hores, al Teatre de la Llotja

 

REGIDORIA DE CIUTAT I CULTURA

Contes d’Empar Moliner portats al teatre magistralment sota la direcció de David Selvas i música original d’Andreu Gallén

“T’estimo si he begut” de Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre arriba aquest dissabte, 30 de gener, a les 20.00 hores, al Teatre de la Llotja, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida. Són contes que va escriure Empar Moliner portats al teatre magistralment sota la direcció de David Selvas i música original d’Andreu Gallén

Aquest dissabte, 30 de gener, a les 20.00 hores, al Teatre de la Llotja, Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre presenten T'estimo si he begut, un espectacle amb cançons a partir dels relats d'Empar Moliner adaptats a el teatre per ella mateixa.

En el marc de la programació de LaTemporada Lleida, aquest espectacle explica històries esbojarrades i contradictòries que fascinen per la seva singularitat, protagonitzades per personatges gens carismàtics, res agraciats i potser una mica còmics.

Les entrades (26 € i 22 €, la reduïda) estan a la venda al web de LaTemporada Lleida i a les taquilles del Teatre de la Llotja, Teatre Municipal de l’Escorxador i l’Auditori Municipal Enric Granados, així com a l’oficina de Turisme de Lleida.

 

Empar Moliner

En paraules de l'autora, "hem triat els contes més divertits encara que també n'hi ha algun trist. Espero que les meves obsessions siguin també les vostres. M'agradaria que al sortir de veure l'obra també voldríeu cantar i abraçar a desconeguts (entre els quals m'incloc) ".

“(...) Algun cop m’han fet un elogi bonic: “Aquests contes són molt teatrals”. Però no em podia imaginar que la tindria, la teatralitat. I va i em regalen això. El teatre. Unes ties que admiro, una companyia que admiro, un director que admiro decideixen que tots aquests personatges pujaran a l’escenari. Jo els “veuré” i els “sentiré”, explica Empar Moliner.

La música per a “T’estimo si he begut” està completament al servei d’un text irònic, mordaç i fresc. Un text que ens interpel·la com a espectadors, necessita una música que sigui fàcil i que arribi sense complexos.