Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies 21è Festival Jazz Tardor

21è Festival Jazz Tardor

del 26 d’octubre al 28 de novembre
El Festival Jazz Tardor converteix Lleida en la capital del jazz amb l’actuació del reconegut saxofonista Lou Donaldson, la cantant Carla Cook i el trompetista Jerry González Destacades figures del jazz internacional  portaran les seves veus a Lleida, un certamen plenament consolidat a la ciutat i una referència cultural arreu del país que enguany té lloc del 26 d’octubre al 28 de novembre.

El 21è Festival Jazz Tardor ofereix tot un mes d’actuacions de jazz que inclouen, també, fusió amb altres estils musicals com música llatina, flamenc, pop, soul o reggae. La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Lleida, Montse Parra, el director del Festival Jazz Tardor, Josep Ramon Jové, i la vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol, van presentar els detalls del certamen, que també recolza, especialment, el jazz emergent de Catalunya i dóna cabuda a artistes i grups locals com Pixie Dixie o Josep Maria Farràs i també, per primera vegada, s’atansa als més menuts amb un concert familiar al Cafè del Teatre.

En aquest sentit cal destacar que, per primera vegada, el certamen oferirà actuacions jazzístiques en municipis de la demarcació de Lleida com Torre-Serona, Montgai o Puiggròs. Els concerts de jazz es combinen amb altres propostes com la taula rodona “Una història que tothom coneix. La música de Ponent”, que tindrà lloc el 14 de novembre a les 20 hores al Cafè del Teatre, i una exposició fotogràfica d’Antonio Porcar que, sota el nom de Phocuzz, capta l’essència del jazz i convida a reflexionar sobre aquest estil musical. La mostra es podrà visitar del 31 d’octubre al 30 de novembre.

Les entrades anticipades es poden adquirir al Cafè del Teatre i a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida. També es poden reservar les entrades mitjançant el correu electrònic jazztardor@quadrantcorner.com
Més informació a www.quadrantcorner.com/jazztardor