Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies 26a Fira de Teatre de Titelles de Lleida

26a Fira de Teatre de Titelles de Lleida

Els propers 1, 2 i 3 de maig, Lleida gaudirà d’un ampli ventall d’espectacles que inclourà des de propostes tradicionals fins les més innovadores; espectacles de sala i de carrer; per a totes les franges d’edat, amb un total de 68 actuacions que es realitzaran en 26 espais, amb una assistència prevista de més de 35.000 espectadors.

L’1 de maig a les 22h, l’espectacle inaugural The Table, de la companyia britànica Blind Summit Theatre, donarà el tret de sortida a aquests tres dies del millor teatre de titelles, amb una producció que es representarà per primer cop a Catalunya.
De les 23 companyies participants, 9 són catalanes de les quals 5 són de Lleida: Baldufa, Campi qui Pugui, Efímer, Tombs Creatius i Centre de Titelles) , 7 provinents de diverses autonomies espanyoles i 7 estrangeres.

Una Fira amb diverses estrenes. Estrenes absolutes com l’espectacle Mrs. Brownie, de la companyia
catalana Teatre Nu, i pel que fa les companyies de les terres de Lleida Efimer, Tombs Creatius Cia. d’arts de carrer i el Centre de Titelles de Lleida, arriben amb els muntatges Lo Carrofil, El viatge i En Patufet, respectivament. Algunes de les companyies estrangeres realitzaran per primer cop els seus espectacles a l’Estat espanyol, com és el cas dels francesos Collectif aïe aïe aïe, amb Ma biche et mon lapin, els canadencs Théâtre Qui Va Là amb La Fugue, Magali Chouinard amb La Femme blanche o la peruana Ines Pasic amb
Desde el Azul. D’altra banda, espectacles com El cuento del viejo lobo, dels txecs Teatro Konmo, La extraordinaria historia de la vaca Margarita, dels andalusos Títeres Caracartón i Dans l’atelier de la companyia belga Tof Théâtre seran estrena a Catalunya.

Si voleu més informació