Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies 2n Concurs de relats curts "Manuel García Ortega", convocat per l'associació de Parkinson de les Terres de Lleida

2n Concurs de relats curts "Manuel García Ortega", convocat per l'associació de Parkinson de les Terres de Lleida

La regidora de Cultura, la Sra. Montse Parra ha rebut als organitzadors del 2n Concurs de relats curts "Manuel García Ortega", convocat per l'associació de Parkinson de les Terres de Lleida, els quals han exposat les bases del mateix:


Participants:
Hi poden participar totes les persones que ho desitgin i que siguin majors de 18 anys.

Tema: Relacionat amb la malaltia de Parkinson, i sensibilitzat amb la realitat de la malaltia, amb les persones afectades, els seus familiars o els seus cuidadors.

Extensió: Els relats han de tenir una extensió màxima de 600 paraules, escrits amb lletra Arial 12, amb interlineat 1,5.

Obres: Cada autor o autora pot concursar amb un sol relat, que no hagi estat premiat en qualsevol altre concurs.

Les obres concursants han de ser originals, inèdites i escrites en llengua catalana o castellana.

Presentació: Els treballs s’enviaran per quadruplicat i han d’anar signats amb un pseudònim, i un títol en sobre tancat, en el seu exterior figurarà el títol del treball i el pseudònim, i al interior nom i cognoms, DNI, correu electrònic, domicili postal, lloc de residència, i telèfon de l’autor.

Els treballs s’enviaran a:

Associació Parkinson de les Terres de Lleida

C/ Henry Dunant, 1

25003-LLEIDA

Consultes i informació: telèfon 619 037 308.

E-mail: parkinsonlleida@yahoo.es

Web: www.lleidaparticipa.cat/parkinsonlleida

Premis: Un primer premi en llengua catalana i en llengua castellana, d’una estància de cap de setmana per a dues persones en un Hotel del Pirineu de Lleida,gentilesa de la DIPUTACIO DE LLEIDA,  i un detall de Lleida amb la inscripció acreditativa del premi.

Un segon premi que constarà d’un lot de llibres i un detall de Lleida amb la inscripció acreditativa, per les dues llengües.