Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies 7ena edició de SIMFONIC – Festival 100 concerts simultanis

7ena edició de SIMFONIC – Festival 100 concerts simultanis

El grup de pop-rock català SOPA DE CABRA apadrina la setena edició del festival, “Camins” sonarà a les 18h per tot Catalunya i Balears.

Diada de 100 concerts simultanis i gratuïts realitzats per més de 5.000 estudiants d’ escoles de música a 100 racons emblemàtics de Catalunya i Balears.

A les 19 hores els 5.000 músics interpretaran a la vegada la cançó “Camins” en honor al padrí de l’esdeveniment d’aquesta 7ª edició: Sopa de Cabra.

Les actuacions tenen lloc a espais tant singulars com Sala de Martí l’Humà del Museu d’Història de Barcelona, els Banys Àrabs de Girona, l’Església romànica de Sant Martí a Lleida o el pati del Centre Cultural de La Misericòrdia a Palma de Mallorca.

Són ciutats simfòniques a Catalunya: Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Manresa, Sant Just Desvern, Amposta, Agramunt, Argentona, Cabrera de Mar, Caldes de Montbui, Camarles, Cambrils, Deltebre, Figueres, Godall, L’Aldea, La Sènia, Montblanc, Navàs, Palafrugell, Pineda de Mar, Reus, Sant Boi de Llobregat, Sant Carles de la Ràpita, Tortosa, Ulldecona, Vallirana, Vilanova del Vallès i Vidreres.

Són ciutats simfòniques a Balears: Palma de Mallorca, Campos i Inca.

Tots els estils musicals hi són presents:  es pot escollir entre formacions de caire clàssic com orquestres simfòniques, música de cambra, recitals de piano, òpera i cant coral; qui vulgui pot optar per concerts de swing, grups de jazz i cors de gospel; els més marxosos gaudiran de pop-rock, funk, rap o hip hop. I pels més alternatius, sessions de DJ’s i música electrònica o fins i tot música tradicional i popular.

Trieu el vostre concert al web: www.simfonic.org

 

Dissabte 10 de juny, 18h

Concerts a Lleida:

Biblioteca Pública de Lleida

AULA DE SONS
Colla de Grallers  Dissabte 10 de juny a les 18h.
Grup d’acordions   Rambla d’Aragó, 10
Cobla de Flabiols
Grup folk

 

Església romànica de Sant Martí

ESCOLA D’ACORDIÓ
Orquestra de l’escola d’Acordió de Lleida
Orquestra d’Adults
Orquestra Infantil

A les 17 h. Pati de l’Institut d’estudis Ilerdencs

L’INTERPRET, Escola de Música
Piano
Guitarra
Conjunt de Guitarres
Conjunt de Cambra

 

Lleida Comarques 2017

AGRAMUNT: ESGLÉSIA DE SANTA MARIA
Escola Municipal de Música d’Agramunt

ALGUAIRE: ESPAI JOVE “ELS TRULLS”
Escola Municipal de Música d’Alguaire

MOLLERUSSA: TEATRE DE L’AMISTAT
Associació Cultural Juvenil de Mollerussa

+Info
http://www.simfonic.org/

 

El Festival SIMFONIC us convida a gaudir d’una manera diferent dels espais singulars que amaguen les nostres ciutats amb tot tipus d’actuacions musicals. Només heu d’escollir a quin espai voleu anar i quin estil de música voleu escoltar. No us refieu del tipus d’espai a l’hora d’escollir el vostre concert; el maridatge que proposa el Festival entre la música i l’arquitectura és sorprenent.