Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies A la venda les entrades per a “Viejo Amigo Cicerón” al Teatre de la Llotja

A la venda les entrades per a “Viejo Amigo Cicerón” al Teatre de la Llotja

REGIDORIA DE CIUTAT I CULTURA


Programada per al 5 d’abril en el marc de La Temporada Lleida, es va haver d’ajornar en conseqüència de la crisi sanitària de la COVID-19 i s’ha reprogramat per al proper 9 d’octubre, a les 21.00 h al Teatre de la Llotja.

Protagonitzada per Josep M. Pou, és una coproducció del Festival de Teatro Clásico de Mérida i del Teatre Romea i premiada al 50è Festival Internacional de Teatro de San Javier (Múrcia)


Divendres 9 d’octubre, a les 21.00 hores, el Teatre de la Llotja acollirà l’obra “Viejo amigo Cicerón”, protagonitzada per Josep M. Pou (Ciceró), acompanyat de Bernat Quintana (secretari Tiró) i Miranda Gas (Túlia). Una coproducció del Festival Internacional de Teatro, el Teatro Clásico de Mérida i el Teatre Romera de Barcelona.

L’obra, dirigida per Ernesto Caballero, se centra en la figura del cèlebre orador romà que destaca per les lluites i les violentes transformacions durant el segle I a.C. Ciceró es presenta com un polític excepcional en un món ple de deslleialtats, ambicions personals i petites pràctiques d’engany, tan pròpies de la vida pública des de llavors i que com a ésser humà, res no li resultava aliè.

Les entrades (26 € la general, 22 € preu amic i 13 € per als menors de vint-i-nou anys) es poden adquirir al web de La Temporada Lleida, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l’Escorxador i l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida.

 

Ernesto Caballero

Dramaturg, director d’escena, professor i gestor d’una companyia teatral. Ha estat guardonat de diversos premis i elogiat per la crítica, tant professional com del públic.

L’octubre de 2011 va ser escollir com a director del Centro Dramático Nacional (Teatro Nacional de España). Durant la seva trajectòria ha escrit una cinquantena d’obres de teatre, i a més a més, va rebre el Premio Max de Teatro.

 

MESURES COVID-19 AL TEATRE

Seguint la normativa sanitària vigent:


  • Cal que es mantingui la distància de seguretat entre persones mentre esperin per entrar al Teatre

  • Es recomana la compra online de les entrades

  • Es demana preparar les entrades en el dispositiu mòbil

  • Cal ocupar exclusivament la butaca assignada a l’entrada

  • Si les entrades no són numerades cal seguir les instruccions del personal de sala encarregat

  • La sortida de la sala es farà de manera esglaonada

  • Les sales s’obriran amb l’antelació necessària i caldrà seguir els protocols establerts

  • No es permetrà l’accés a la sala un cop començat l’espectacle