Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies "Això ho canvia tot. Converses sense guió per imaginar possibles futurs després de la pandèmia"

"Això ho canvia tot. Converses sense guió per imaginar possibles futurs després de la pandèmia"

Jornades virtuals de pràctiques artístiques comunitàries en residències per a gent gran

Geografia i Memòria, és un projecte amb el suport de l’ajut #ArtforChange 2019" de l’ Obra Social La Caixa , a càrrec d’Albert Potrony, amb l’acompanyament del Centre d’Art la Panera, destinat a residents, professionals i familiars de la Residència Balàfia II (Lleida).

A grans trets el projecte cerca una millora relacional entre familiars, professionals i usuaris, a través de l'art contemporani, per incentivar altres formes de comunicació a les habituals, provocar experiències que creïn xarxa, i empoderin i visibilitzin a tots els participants més enllà dels murs de la residència.

L’esclat de la crisi sanitària del COVID-19 ens empeny a parar, repensar i compartir, per abordar la complexitat d'aquesta crisi i els seus efectes en les persones residents i professionals de les llars.

Quines són les noves necessitats, sorgiden arran la pandèmia, que un projecte artístic col·laboratiu, amb persones grans institucionalitzades pot donar resposta, en un moment en què, la interacció física no és possible?

 

PROGRAMA

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA