Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Anem a escoltar uns vinils. Audició comentada de la mà de Grans Records i Sonido Güell

Anem a escoltar uns vinils. Audició comentada de la mà de Grans Records i Sonido Güell

Aquesta activitat s’enmarca dins l’ALTRA BIBLIOTECA , activitats que es programen a la Biblioteca Fonoteca de l’Auditori Municipal Enric Granados.

Aquesta activitat es centra en el disc de vinil, com a suport musical, ha experimentat tota mena de canvis des de la seva aparició. Es popularitza als 60’s sent objecte de consum massiu als 70’s. Als 80’s comparteix mercat amb el CD, nou format de futur, i pràcticament desapareix als 90’s. Ja en la primera dècada del segle XXI, el mitjà experimenta un nou renaixement.

Grans Records i Sonido Güell s’uneixen per parlar una mica d’aquestes coses, i sobretot, fer sonar uns quants vinils en les millors condicions possibles.

Amb aquesta activitat finalitza el cicle l’ALTRA BIBLIOTECA, un conjunt d’activitats que giren a l’entorn de la música des d’una perspectiva lúdico-educativa i que es realitzen des de fa aproximadament un any.

L’activitat, que es gratuïta, tindrà lloc a les 19.30 aquest divendres 22 de maig.

La Biblioteca-Fonoteca de l’Auditori Municipal Enric Granados és un equipament municipal d’accés lliure i gratuït que compta amb un ampli fons musical de CD’s, monografies, revistes i partitures especialitzades en música de diversos estils i èpoques, especialment música clàssica, per al gaudi i consulta de tots els ciutadans i ciutadanes. L’equipament, amb una clara vocació pública, compta amb una sala amb una cinquantena de punts de lectura amb lliure accés al fons de la biblioteca i, també, amb una fonoteca amb sis cabines de vidre i dotze punts d’audició que permet escoltar i conèixer l’important fons musical d’aquesta biblioteca especialitzada. El fons documental de la Biblioteca-Fonoteca consta de CD’s, monografies, partitures i revistes especialitzades en música.

La Biblioteca-Fonoteca està ubicada a la 4a planta de l’Auditori Municipal Enric Granados i ofereix els serveis de consulta i préstec, sent de gran utilitat per als professors i estudiants del Conservatori i Escolar Municipal de Música. També s’adreça a especialistes, aficionats a la música i a la ciutadania en general. L’accés és lliure i gratuït. El seu horari és de 16 a 21 hores, modificant el seu horari al matí quan no hi ha classes al Conservatori.