Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Regidoria de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica de l'Ajuntament de Lleida
Regidoria de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Animac promou un grup de cinema d’animació a la Biblioteca Pública de Lleida

Animac promou un grup de cinema d’animació a la Biblioteca Pública de Lleida

L’objectiu de la iniciativa és endinsar-se en el gènere d’animació i esdevenir un club d’espectadors de la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya

Les sessions es duran a terme els dijous entre octubre i febrer de 2024 a la Biblioteca Pública de Lleida i les inscripcions seran del 4 al 12 de setembre a 2023

La Mostra de Cinema d’Animació de Catalunya Animac i la Biblioteca Pública de Lleida ha creat un nou grup de cinema d’animació vinculat a l’esdeveniment on les persones que en formin part poden esdevenir part activa de la propera edició de la Mostra, que tindrà lloc a Lleida entre el 15 i el 18 de febrer de 2024.

Al capdavant d’aquest grup estarà l’actual coordinador tècnic d’Animac i gestor cultural, Jordi Larios. Larios és graduat en la primera promoció de l’Escola del Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC),  desenvolupa projectes videogràfics i de gestió cultural en l’àmbit audiovisual. També és professor d’història del cinema a l’Escola Catalana de Cinema i Televisió (ECCiT).

Les sessions es duran a terme els dijous entre octubre i febrer de 2024 a la Biblioteca Pública de Lleida i les inscripcions seran del 4 al 12 de setembre a 2023 a través del formulari web (Grups de lectura. Biblioteca Pública de Lleida (gencat.cat).

Més informació: (Grups de lectura. Biblioteca Pública de Lleida (gencat.cat) o bé directament a la biblioteca en els períodes d'inscripció (setembre i desembre).

Saber-ne més >>