Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Antoni Tolmos porta els seus “Boleros i cançons d’amor” a l’Auditori

Antoni Tolmos porta els seus “Boleros i cançons d’amor” a l’Auditori

Antoni Tolmos porta els seus “Boleros i cançons d’amor” a l’Auditori

Antoni Tolmos porta els seus “Boleros i cançons d’amor” a l’Auditori

REGIDORIA DE CIUTAT I CULTURA

Aquest divendres, 9 d’abril, a les 20.00 hores, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida

Antoni Tolmos porta els seus “Boleros i cançons d’amor” a l’Auditori Municipal Enric Granados en el marc de la programació de LaTemporada Lleida. Aquest divendres, 9 d’abril, a les 20.00 hores, el pianista lleidatà presenta la seva nova proposta per transportar el públic cap a un univers íntim i romàntic.

Després de l’èxit en el concert d’estrena d’aquest treball al Nadal del 2019, Antoni Tolmos torna a l’Auditori Municipal Enric Granados amb la versió més personal i jazzística de les melodies que han marcat la història de la música melòdica del segle XX com són Dos gardenias, Angelitos negros oEsta tarde vi llover en un concert íntim i especial que convida a viatjar en el temps.

Aquest nou treball està disponible a les plataformes digitals i també es pot adquirir en format CD físic. Actualment Antoni Tolmos té publicats 12 treballs discogràfics com a compositor i pianista que l’han portat a oferir concerts i conferències en diferents països europeus i, més recentment, a la ciutat de Nova York on ha impartit la conferència “The importance of music in life”. És creador i presentador del programa “a4mans” que es pot seguir a la web de TV3 a la carta.

Les entrades (Preu: 15 € / Reduït: 12 €) es poden adquirir al web de LaTemporada Lleida i a les taquilles de l’Auditori, Teatre de la Llotja i Teatre Municipal de l’Escorxador.