Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Aquest cap de setmana gaudeix del Jazz Tardor

Aquest cap de setmana gaudeix del Jazz Tardor

Pixie Dixie : cercavila per l’Eix Comercial

Divendres, 9 novembre pixie dixie
De 18.30 a 20 h. Eix comercial


Wifredo Terrades – trompeta
Ferran Montagut – saxos
Jordi Mestre – guitarra i banjo
Miquel Torà – contrabaix
Joan Andreu – bateria

Pixie Dixie és una de les formacions més reconegudes de Lleida. La seva capacitat de transmetre el bo i millor del dixieland i del swing és coneguda per tothom.

En aquesta ocasió actuaran en cercavila per l’eix comercial de lleida. La seva qualitat i gran capacitat de comunicació faran que el carrer esdevingui una festa amb el jazz com a gran protagonista.


Michele Hendricks Quintet

Divendres, 9 novembre michele hendricks
22.30 h. Cafè del Teatre
Entrada: 15 € – Entrada anticipada: 12 €


Michele Hendricks – veu
Toni Solà – saxo tenor
Gerard Nieto – piano
Ignasi González – contrabaix
Andrea Michelutti – bateria

La primera vegada que Michele Hendricks va cantar sobre un escenari era una nena de 8 anys. Ho va fer al costat de Jon Hendricks, el seu pare, i un dels millors cantants de jazz de tots el temps. Decidida a emprendre la seva pròpia carrera, aviat va destacar a l’escena de San Francisco i a la Costa Oest en general. L’arribada de l’èxit va fer que decidís canviar de lloc de residència, primer a Nova York i més tard, a París. Ha estat una de les cantants destacades de les últimes dècades i la seva obra està recollida en diversos segells discogràfics de prestigi. La veu de Michele ha estat aclamada en tots els continents, i és especialment estimada al Japó, nació amb una llarga tradició d’afició al jazz. Ha merescut els elogis de la crítica internacional, tant per la seva carrera en solitari com per les seves col·laboracions amb jazzmen de la talla de Buddy Rich o Stan Getz. Tota una veu del jazz, en la línea de les grans dames històriques que arriba al Jazztardor en l’espai íntim del Cafè del Teatre.Gonzalo Del Val Irish Trio (Amb Michael Buckley & Ronan Guilfoyle)

Dissabte, 10 novembre gonzalo del val
22.30 h. Cafè del Teatre
Entrada: 12 € – Entrada anticipada: 10 €


Michael Buckley – saxo
Ronan Guilfoyle – baix elèctric
Gonzalo del Val – bateria

Considerat com un dels millors bateries sorgits de l’escena estatal i, per extensió, europea, Gonzalo del Val presenta un nou projecte a trio amb dos dels músics de jazz de referència de les illes Britàniques. Del Val és un bateria original, modern però profund en el seu coneixement de la tradició del jazz modern. Ha col·laborat amb el bo i millor del jazz del país i també amb destacats músics internacionals, com Dave Liebman. La discografia de Gonzalo del Val ha estat decisiva per presentar el jazz que es fa a l’Estat espanyol en mercats orientals i, molt especialment, al Japó. Michale Buckley és un dels grans saxofonistes europeus, tot un referent del seu instrument a l’escena europea actual. El baixista elèctric Ronan Guilfoyle és un músic de marcada personalitat, amb una interessant visió sobre la utilització del seu instrument en contextos jazzístics i de músiques improvisades.