Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Aquest Nadal, regala espectacles familiars!

Aquest Nadal, regala espectacles familiars!

TEATRE DE LA LLOTJA

Entrada general: 16 €
Pack familiar 3 espectacles
(Rien a Diré, Viatge al centre de la Terra i Mur) només a taquilla del Teatre de la Llotja: 18 €

 

Rien à dire

Leandre

26 desembre - 19h

  • Preu Amic/Reduït 12 €
  • Preu Joves 16-29 anys 8 €
  • Preu General 16 €
  • Preu Pack Familiar (Rien a Diré, Viatge al centre de la Terra i Mur) Només disponible a taquilla 18 €

 

Un espectacle d’humor poètic sense paraules.
Damunt l’escena quatre mobles i una porta. Una casa davant del públic. Sense parets. Una casa plena de buits, de forats cap a l’absurd, visitada per espectadors imaginats. Un personatge sol envoltat de presències, de desequilibris. Un temps aturat en un ritme frenètic, amb fantasmes als armaris, amb mitjons voladors, plujes de paraigües, miralls joguaners, làmpares fugisseres, paquets sorpresa, pianos telepàtics, músiques silencioses, tonteries, dimonis, somnis. Una casa somiada per compartir la solitud, les emocions. Aquí i ara.

Premi de Circ Ciutat de Barcelona 2014

Premi de Circ de Catalunya millor posada en escena 2014

 

Viatge al centre de la terra (s.XXI)

Roseland Musical

29 desembre - 19h

  • Preu Amic/Reduït 12 €
  • Preu Joves 16-29 anys 8 €
  • Preu General 16 €
  • Preu Pack Familiar (Rien a Diré, Viatge al centre de la Terra i Mur) Només disponible a taquilla 18 €

Franc Aleu, un artista audiovisual que treballa en teatre, dansa i òpera, s’encarrega de fer aparèixer en escena tota mena d’imatges en moviment i personatges virtuals. Un Verne del segle XXI.
Dues germanes molt diferents, l’Eva, que viu en un món científic i tecnològic, i l’Ava, romàntica i humanista, decideixen seguir les passes d’un avantpassat i anar-se’n a Islàndia, on trobaran un guia que les conduirà en un viatge cap al centre del planeta. Allí trobaran éssers i paisatges sorprenents, però també els residus culturals que la humanitat ha anat deixant enrere. Els ballarins-protagonistes interpretaran coreografies clàssiques, break dance i dansa contemporània mentre travessen uns mons subterranis recreats en imatges digitals.

Dansa i audiovisuals a partir de 6 anys.

Mur

(Cia)3

04 gener - 19h

  • Preu Pack Familiar (Rien a Diré, Viatge al centre de la Terra i Mur) Només disponible a taquilla 18 €

Un espectacle de circ vital i poètic on les construccions impossibles impulsen els artistes a treballar de manera col·lectiva per assolir un objectiu comú: desconstruir un mur per edificar un nou món en què persones summament heterogènies puguin conviure en equilibri.

Quelcom es trenca i s’enfondra un mur fet a base de cubs. D’entre les seves restes, apareixen dotze persones que proven infinitud de formes per reconstruir un nou món.  Malgrat la inestabilitat dels cubs i els fracassos a què s’enfronten, els personatges s’esforcen per assolir el seu objectiu, treballant de forma col·lectiva i amb un lema que els impulsa a seguir endavant: “Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny”.