Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Arrenca l’Estiu en Viu amb la cinquena edició del cicle Entre Arpes

Arrenca l’Estiu en Viu amb la cinquena edició del cicle Entre Arpes

Arrenca l’Estiu en Viu amb la cinquena edició del cicle Entre Arpes

@Ajuntament de Lleida

REGIDORIA DE CIUTAT I CULTURA

La Paeria programa una vintena d’actes a l’aire lliure pels mesos de juny i juliol

L’Estiu en Viu ja roda des d’aquest dissabte. La programació que impulsa l’Ajuntament de Lleida per als mesos de juny i juliol, que inclou una vintena de propostes de música, arts en viu i de carrer a l’aire lliure i majoritàriament d’entrada gratuïta amb reserva prèvia, ha arrencat amb l’espectacle ‘Okookan’, concert d’arpa i percussions del món, que ha estat a càrrec de Berta Puigdemasa i Jaume Pique.

El recital, que forma part de la cinquena edició del cicle Entre Arpes, ha tingut lloc en un escenari únic i efímer, ja que s’ha muntat per l’ocasió un auditori de palets, dissenyat per Josep Maria Puigdemassa, a la central frutícola d’Arilfruit.

"L’Estiu en Viu ofereix una programació cultural amb un ampli ventall de propostes que anima els ciutadans a gaudir d’espectacles, música, espais naturals i dels equipaments culturals i monumentals de Lleida. Enguany, un protagonisme especial se l’endurà el Turó de la Seu Vella, ja que acollirà bona part de tota la programació", segons ha explicat el regidor de Ciutat i Cultura, Jaume Rutllant.

De la vintena de propostes, 16 corresponen a concerts de música de diferent tipologia i estils i la resta són espectacles d’arts escèniques de carrer i una proposta de Memòria Històrica. A més de la plaça de la Sardana, el Museu de l’Aigua, diferents centres cívics, l’Auditori Municipal Enric Granados, la Nau Central de la Seu Vella, l’IEI seran altres indrets que acolliran programació de l’Estiu en Viu.

Només cinc espectacles seran de pagament: la presentació del disc “Amor i ràbia” d’Emília Rovira a l’Auditori, “La Gran Final!” del 24è Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes a l’Auditori, l’actuació de Fredrick Carlquist Quintet, la d’Stefano Palatchi Quintet i la de Barcelona Big Blues featuring Dani Nel·lo, les tres a la plaça de la Sardana.

Les reserves de les entrades es poden tramitar a través d’aquest enllaç:

https://www.paeria.cat/entrades/web/cultura.

També es pot reserva per telèfon al 973 239 698, dimarts, dimecres i dijous, d'11.00 h a 13.00 h i de dilluns a dijous (no festius), de 17.00 h a 20.00 h.

Per als concerts de pagament i amb aforaments limitats d’acord amb la normativa sanitària:

A la Seu Vella:

• Venda online: www.ticketara.com

• Venda taquilla: Turó de la Seu Vella, de dimarts a dissabte, de 10.00 h a 13.30 h i de 16.30 h a 19.30 h. (El dia del concert de 19.30 h a 21.30 h, sempre que hi hagi entrades disponibles).

Auditori Municipal Enric Granados:

• Venda online: https://auditorienricgranados.cat/

• Venda taquilla: dimarts i dijous, de 10.00 h a 12.00 h, i dimarts i divendres de 17.00 h a 20.00 h. (Dilluns tancat).

Adjuntem la programació d’Estiu en Viu.