Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Arrenca la 26a Mostra d’arts escèniques Josep Fonollosa, “Fono” 2017 al Teatre Municipal de l’Escorxador i a l’Espai 3

Arrenca la 26a Mostra d’arts escèniques Josep Fonollosa, “Fono” 2017 al Teatre Municipal de l’Escorxador i a l’Espai 3

L’aparador escènic de la ciutat recupera el format original després d’haver celebrat les 25 edicions amb 9 mesos de durada.

Aquest dissabte, 7 d’octubre, es representarà el primer espectacle de la 26a edició de la Mostra, l’aparador escènic de la ciutat de Lleida. Després de l’especial edició número 25, en què la Mostra es va allargar tota la temporada, d’octubre a juny, enguany torna al seu format original i ocupa novament la tardor teatral a les 3 sales del Teatre Municipal de l’Escorxador.

17 companyies locals pujaran als escenaris de la Sala 1, Sala 2 i Espai 3 del Teatre Municipal de l’Escorxador els caps de setmana entre el 7 d’octubre i el 17 de desembre.
Espectacles de teatre –comèdies, drames, musicals–, de màgia, de teatre familiar, de dansa i fins i tot un d’hipnotisme, seran les propostes de què podrà gaudir el public lleidatà.

La Mostra té un valor especial per a la ciutat, no només quant a l’exhibició sinó també a la producció: tots els espectacles són de grups, entitats o associacions de la ciutat. D’aquesta manera,

enguany hi ha el grup Magraners Escena, Sake Teatre de l’Associació Sèniors de la UdL, el grup del Col·legi de l’Advocacia de Lleida, Teatre del Talión, els clàssics TOAR o AEM-Belles Arts Teatre, el grup del Centre per a la Normalització Lingüística o la Compañía de Danza de Alexandra Jiménez, entre altres.

La imatge d’eguany és de l’estudi de dissney lleidatà Latipo, i dona especial importància a la mirada, als ulls dels espectadors, però també d’actors i actrius. Són 3 propostes gràfiques que, unides, donen sentit als 3 mesos de programació de la Mostra.

 

Més informació a:

Teatre Municipal de l’Escorxador

C. de Lluís Companys s/n

973 279 356 teatre@paeria.cat

www.teatreescorxador.com