Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Arriba a Lleida l’onzena edició del festival "El Més Petit de Tots" al Teatre Municipal de l’Escorxador

Arriba a Lleida l’onzena edició del festival "El Més Petit de Tots" al Teatre Municipal de l’Escorxador


El Més Petit de Tots és un festival d’arts escèniques per a infants de 0 a 3 anys. Nascut a Sabadell (impulsat per La Sala Miguel Hernández, un teatre de la capital vallesana dedicat exclusivament a les programacions familiars i escolars), al llarg de 10 edicions –aquesta n’és l’onzena– s’ha anat estenent arreu del territori català i fins i tot al país Valencià fins a arribar a 9 ciutats més: Igualada, Barcelona, Lleida, Olot, Benicàssim, Sant Cugat del Vallès, Tordera, Granollers i Tarragona.

Les entrades, a un preu de 3 €, estan pensades perquè s’hi pugui assistir en família i, atès que el festival està pensat per als més petits, tots paguen. Es poden adquirir al web teatreescorxador.com -sense comissions- o a la taquilla del Teatre de dilluns a divendres de 17 a 21 h i els dies de funció, des d’una hora abans de la primera.

Aquest és el quart any que el festival posa un peu a Lleida, amb dos propostes de luxe:

-Nest (El niu) de la companyia belga Theater de Spiegel, que sol combinar en les seues propostes la música amb altres llenguatges artístics. Una companyia de ressò i prestigi iternacionals.

-Loo de la companyia catalana Ponten Pie, és la producció d’enguany el festival, de la mà d’una companyia consolidada en el teatre per a adults (Ârtica a FiraTàrrega 2013 i Copacabana a FiraTàrrega 2009) i que es caracteritza per la singularitat de les seues posades en escena i dels espais d’exhibició que utilitza.

 

"El Més Petit de Tots": Nest (El niu), Theater de Spiegel


Dissabte, 14 de novembre, 16.30 h i 18 h – Sala 2 – 35 min – 3 € - familiar (recomanat de 0 a 3 anys)

Aquest és un espectacle musical que ens parla dels petits instants de la vida, dels ocells que neixen, ponen ous, els coven, s’alcen i tornen a caure…Una cantant i una violinista busquen amb el públic la intimitat i l’escalfor del gran niu de fusta.

Theater de Spiegel és una companyia belga que combina la música amb altres llenguatges artístics. El seu director artístic, Karel Van Ransbeeck ha crescut en el teatre familiar de titelles De Spiegel, dirigit pel seu pare des de 1965. Arran de la seva experiència, Karel ha canviat l'accent del teatre musical i ha desenvolupat un nou llenguatge centrat en els nens.

Vocalistes: Inez Carsauw o Ann De Prest
Vestuari: Lies Marechal
Violinista: Astrid Bossuyt
Compositor: Hanne Deneire
Concepte i direcció: Karel Van Ransbeeck

elmespetitdetots.cat
despiegel.com


"El Més Petit de Tots": Loo, Ponten Pie

Diumenge, 15 de novembre, 16.30 h i 18 h – Sala 2 – 30 min – 3 € - familiar (recomanat d’1 a 5 anys)

Un nou imaginari amb un format molt intimista creat per una companyia jove que s'atreveix ara amb una creació de proximitat per al públic més petit de tots. Un espectacle de poètica visual, on la plasticitat i la participació dels sentits prenen protagonisme.

Ponten Pie és una companyia creada l'any 2009 de la mà de Sergi Ots, que busca l’originalitat d'una forma poc habitual dins la interpretació i la posada en escena dels seus projectes.

Intèrpret: Natàlia Méndez
Concepció escenogràfica i guió: Emilie de Lemos i Sergi Ots
Construcció escenografia i attrezzo: Adrià Pinar
Disseny i confecció vestuari: Marcel Bofill i Nahoko Maeshima
Il·luminació: Adrià Pinar
Disseny web: Marco Rubiol
Idea Original i direcció: Sergi Ots

elmespetitdetots.cat
ponten-pie.com