Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Arriba de nou el cicle de concerts familiars a l'Auditori

Arriba de nou el cicle de concerts familiars a l'Auditori

Dissabte, 22 d’octubre, 18.30h. Auditori Municipal Enric Granados. Preu: 8 € / 6 €

Dins del cicle de concerts familiars s’inclou tres concerts adreçats al públic familiar.

El proper dissabte, 22 d’octubre s’inicia el cicle de concerts familiars adreçat al públic més menut.
En el primer dels concerts es representarà el conte musical Pere i el Llop de Sergei Prokofiev. Pere i el llop s’ha convertit en un clàssic imprescindible per a nens arreu del món. És un espectacle divertit, participatiu i ple de sorpreses, en què els músics actuaran interpretant el personatge que representa el seu instrument, convertint així el conte musical en teatre musical.
El Quintet Frontela ha adaptat el clàssic conte musical de Sergei Prokófiev i n'ofereix una versió teatralitzada per a quintet de vent.
L’edat recomanada per assistir-hi en  és a partir de tres anys.


El cicle de concerts familiars de l’Auditori continuarà el proper 19 de novembre amb l’espectacle infantil Effie l’Elefanta organitzat per l’Orfeó Lleidatà. El cicle clourà amb el tradicional concert de Nadal de la Banda Municipal.
El cicle de concerts familiars que organitza l’Auditori Municipal Enric Granados i l’Orfeó Lleidatà compta amb la col·laboració de l’Obra Social Ibercaja.

Les entrades a 8 € i 6 € d’aquest concert es poden adquirir mitjançant el lloc web de l’Orfeó Lleidatà www.orfeolleidata.cat i també es podran comprar una hora abans a la taquilla de l’Auditori el dia del concert.