Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Arriba una nova edició del Som Cinema, Mostra de Cinema i Audiovisual Català

Arriba una nova edició del Som Cinema, Mostra de Cinema i Audiovisual Català

SOM CINEMA, la Mostra de Cinema i Audiovisual Català és avui en dia l’única mostra dedicada exclusivament a la promoció de cinema i altres formats audiovisuals de producció catalana realitzats per nous creadors i productors. La Mostra és un aparador excel·lent del talent cinematogràfic i audiovisual emergent català i una trobada imprescindible de creadors del nostre país. Aquesta mostra està organitzada per Suggeriments i l’Ajuntament de Lleida amb el suport de l’IEI.

La Mostra celebra enguany la seva 7a edició del 19 al 23 d’octubre a Lleida.  Les projeccions es podran visualitzar durant 5 dies en diversos espais de la ciutat: Teatre Municipal de l’Escorxador, Cafè del Teatre, Rectorat de la UdL i Aula Magna de l’IEI.

La Mostra aixecarà el teló el dijous 20 d’octubre a les 20.30 hores al Teatre Municipal de l’Escorxador (Sala 1). Durant la inauguració s’entregarà el 3er Premi Lleida Visual Art convocat per la Paeria i es projectarà el llargmetratge CALLBACK, dirigida per Carles Torras.

Esteu tots convidats a gaudir dels millors curtmetratges i llargmetratges produïts a casa nostra en el darrer any, a conversar amb els seus creadors i a conèixer d’aprop el cinema més recent.

No us quedeu a casa. Veniu a celebrar-ho i a emocionar-vos!

Si voleu més informació