Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Avui, el grup Melenas al Cafè del Teatre ens porta el seu garatge-pop fresc i amb molt de ritme !

Avui, el grup Melenas al Cafè del Teatre ens porta el seu garatge-pop fresc i amb molt de ritme !

Avui, el grup Melenas al Cafè del Teatre ens porta el seu garatge-pop fresc i amb molt de ritme !

Avui, el grup Melenas al Cafè del Teatre ens porta el seu garatge-pop fresc i amb molt de ritme !

CURTCIRCUIT

MELENAS

Divendres, 9 d'abril

20.00 h. Cafè del Teatre
anticipada 12 € / taquilla 15€
Melenas van néixer al voltant de l’escena del petit bar Nébula de Pamplona (Kokoshca, Exnovios, Río Arga) i ràpidament es van convertir en una de les bandes que més ha donat que parlar en l’escena garage pop d’aquest país. Les seves cançons amb guitarres i veus plenes de reverb són una parenceria de pop atemporal amb estil propi, fresc i alhora amb ritme. Ressonen a The Feelies, Stereolab o el so més cru del C86 en cançons amb lletres per a cors sensibles. Després d’haver trepitjat els escenaris del Primavera Sound, FIB, BBK, SXSW o Eurosonic, aquest any presentan el seu segon àlbum d’estudi ‘Días Raros’, dins de Curtcircuit: el 9 d’abril al Cafè del Teatre (Lleida) i el 10 d’abril a la Sala Upload (Barcelona)

CURTCIRCUIT

Torna amb més grups, alguns canvis i molta música. En aquesta nova edició del circuit de sales tornem a tenir grups que presenten a bandes o artistes que els hi agraden, però també tenim grups que sumen, combinacions molt especials i artistes convidats que venen d’altres països.

Alguns col·laboradors molt especials ens sorprendran al llarg de 2021 amb propostes inèdites, estigueu atents i atentes perquè encara queda molt per desvetllar i descobrir

CURTCIRCUIT és un projecte creat i impulsat per l’Associació de sales de concerts de Catalunya (ASACC) que recorre Catalunya a través de les sales de l’associació i que té com a objectiu facilitar concerts a grups emergents i/o apadrinats per grups consolidats amb qui tenen una relació professional o personal, promocionar principalment l’escena local amb alguns convidats de fora i garantir sempre les condicions més favorables i professionals pels músics i les sales adaptada sempre al territori i tenint en compte la ciutat o poble on s’està programant.