Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies BRIGHTON 64 / El tren de la bruja

BRIGHTON 64 / El tren de la bruja

Dissabte 7 d'octubre 7, 22.30 h. Cafè del Teatre. Preu: 14€ / Reduïda: 11 € (Cafè del Teatre i www.tiketea.com)

 

Quan un grup de qualsevol classe o condició presenta un nou disc, l’encarregat de promoció sol destacar que aquest disc és diferent als anteriors. Sovint això no és veritat. En el cas que ens ocupa, però, aquesta afirmació no pot ser més certa. BRIGHTON 64 ha gravat un disc molt diferent al que ens tenia acostumats, tant en l’època llegendària dels 80 com en aquesta sorprenent segona joventut que està vivint la banda des de la seva reunió el 2011.

En primer lloc, es tracta d’un disc doble, 20 cançons en què el grup barceloní ha pogut donar curs a un cabal de creativitat inaudit en una banda amb més 30 anys de carrera. En segon lloc, les lletres d’El tren de la bruja prenen com a fil conductor un relat exclusiu del prestigiós escriptor CARLOS ZANÓN, que ha treballat colze a colze amb els germans ALBERT i RICKY GIL per donar forma a un àlbum que es converteix així en una esplèndida combinació de música pop i literatura que té pocs precedents a casa nostra. La sòlida aportació del teclista JORDI Fontich, el bateria ERIC HERRERA i el baixista PABLO JIMÉNEZ, al costat de les aparicions estel·lars de KURT BAKER i RACHEL Playfair, la poderosa producció de SANTI GARCIA i l’extraordinari artwork de ADRIÀ MARQUÈS converteixen El tren de la bruja en una obra total i plena de detalls inesperats.
El tren de la bruja no és només el nou disc diferent de BRIGHTON 64 i CARLOS ZANÓN. És un conte agredolç que fa mal com un cop de puny, amb una banda sonora que no es queda enrere en contundència emocional.

 

Ho organitza: Natros sols