Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Bruce Barth Trio clou el Jazztardor 2021

Bruce Barth Trio clou el Jazztardor 2021

Bruce Barth Trio clou el Jazztardor 2021

©Antonio Porcar

REGIDORIA DE CULTURA, CIUTAT I TRANSICIÓ ECOLÒGICA

Aquest dimecres, 1 de desembre, a les 20.00 h, a l’Auditori Municipal Enric Granados

Ha exercit com a pianista i director musical del grup del llegendari vocalista Tony Bennett i ha participat en bandes sonores de pel·lícules dirigides per Spike Lee, destacant entre aquestes la controvertida “Malcolm X”

Bruce Barth Trio clourà el Jazztardor 2021 aquest dimecres, a les 20.00 hores, a l’Auditori Municipal Enric Granados. Del 6 de novembre a l’1 de de desembre, Lleida ha acollit un eclèctic programa d’actuacions amb nou concerts de figures reconegudes i talents emergents d’aquest gènere musical.

Nascut a Califòrnia, però educat en l’escena novaiorquesa, Bruce Barth és un pianista que molts consideren com un dels referents de les últimes dècades. Després de rebre una sòlida formació i sent encara molt jove, va iniciar una carrera professional tocant al costat de músics del calibre de Stanley Turrentine, Terence Blanchard o, entre tants altres, Stan Getz. Ha exercit com a pianista i director musical del grup del llegendari vocalista Tony Bennett i ha participat en bandes sonores de pel·lícules dirigides per Spike Lee, destacant entre aquestes la controvertida “Malcolm X”.

En el seu moment la crítica especialitzada internacional, i de forma més incisiva el diari The New York Times, el va considerar com un dels pianistes més interessants de la seva generació. Barth ha protagonitzat una extensa discografia en diferents segells, ha actuat en festivals de tot el món i compta amb un profund respecte i admiració per part de la crítica i el públic de tots els continents.

Entrada: Anticipada: 16 € - General 19 €

Els punts de venda anticipada es poden trobar a les taquilles de l’Auditori Municipal Enric Granados, Teatre de la Llotja, Teatre Municipal de l’Escorxador i a l’oficina de Turisme de Lleida. També es poden comprar online