Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Café del Teatre presenta tres propostes musicals

Café del Teatre presenta tres propostes musicals

PAU VALLVÉ

Divendres 12 de desembre, 22.30 h. Preu: 12€ - Reduïda: 10€

Aquest octubre Pau Vallvé edita el seu 14è disc, el 3r sota el seu nom, titulat “Pels dies bons”. Arriba quan encara no fa ni un any que va tancar al Liceu la gira del seu anterior disc (“de bosc”, 2012), que va ser molt ben rebut pel públic i escollit un dels millors de l'any per revistes com Rockdelux, Go Mag o Enderrock i el millor disc de 2012 per Mondo Sonoro, i que el va dur a fer una extensa gira per sales, teatres i festivals de tot Catalunya i el va portar fins a Berlín, Itàlia i diferents llocs de l'Estat. 

 

NIT DE SANTA LLÚCIA / 1+1=TRES*

Dissabte 13 de desembre,19.30 h. Preu: Gratuït

Com ja és tradicional la Nit de Santa Llúcia, patrona de la vista, la Fundació Ferreruela Sanfeliu celebra la seva trobada anual. Una nit oberta a tothom i que aquest 2014 torna al Cafè del Teatre de Lleida amb el repte de demostrar que 1+1=TRES*. Ho farà de la mà de Santi Serratosa i la Mariona Castells que ens oferiran una actuació i taller de percussió corporal mentre els membres de l’equip de la FFS ens descobreixen les activitats més rellevants que s'han realitzat des de l'entitat al llarg de l’any, activitats en què la suma ha estat la protagonista.

En aquesta edició doncs, la Fundació es proposa posar l’accent en el poder de la suma i la participació, dels petits gestos, aquells que quotidians i quasi invisibles, marquen la diferència. L’acte el complementaran una mostra de creacions audiovisuals de la plataforma elmur.net i l’exposició “Emocions diàries” del Col·lectiu ZZZ. Una nit dinàmica i plena de continguts en la que no hi faltaran sorpreses. Et sumes?

(*) “El tot és més que la suma de les parts” (Aristòtil, 384-322 aC)

FUNDACIÓ FERRERUELA SANFELIU

 

DARÀNIA

Diumenge 14 de desembre, 20.30 h. Preu: 10€

Daniel Sesé, compositor i guitarrista del grup Túrnez & Sesé, presenta el seu nou projecte Darània, una formació de cançó d’autor en català, integrada per la cantant Ivet Remacha, la baixista Alba Arisa (la Tribu de Santi Arisa), el clarinetista Albert Abad i Daniel Sesé, autor de les cançons que conformen el repertori de Darània.