Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Cap de setmana de Músiques Disperses al Cafè del Teatre

Cap de setmana de Músiques Disperses al Cafè del Teatre

REGIDORIA DE CIUTAT I CULTURA

 

Pau Riba obre el MUD aquest divendres 12 de març amb les entrades exhaurides. Entrades disponibles per als concerts de Pigmy (dissabte 13) i de Cánovas, Adolfo y Guzmán (diumenge 14)

El Cafè del Teatre acull entre divendres i diumenge el MUD, Músiques Disperses, organitzat per l’Ajuntament de Lleida i amb la direcció artística de Guerssen. Pau Riba, commemorant els 50 anys del seu exitós disc “Dioptria”, obre aquest divendres 12 de març la catorzena edició amb les entrades exhaurides.

Per als altres dos concerts, Pigmy (dissabte 13) i Cánovas, Adolfo y Guzmán (diumenge 14) encara n’hi ha de disponibles. Els concerts d’aquesta edició es podran gaudir al Cafè del Teatre de l’Escorxador amb totes les mesures de seguretat.

El MUD va ser  cancel·lat en l’era pandèmica, i enguany es recuperen dues de les propostes més properes que estaven programades l’any passat (Pau Riba i Cánovas, Adolfo y Guzmán), i s’afegeix una altra proposta propera i gegant com és l’artista (ja gairebé de la casa) Pigmy.

 

PROGRAMACIÓ MUD’21

Pau Riba – Dioptria 50

ENTRADES EXHAURIDES

Divendres 12 març 2021

20 h
Cafè del Teatre

Doncs sí, fa ni més ni menys que 50 anys de l’edició del disc en català més celebrat de la història, el mític “Dioptria” d’en Pau Riba. Un doble àlbum que aplega rock àcid, folk passat de voltes, ritmanblús i deliris tròpic-mediterranis com si estigués abduït per el Tropicalisme brasiler d’aquells anys, en versió nostrada.

I sortosament hi ha una gira per interpretar el disc íntegre, acompanyat de la banda De Mortimers, espectacle que obrirà aquesta nova edició del MUD.

 

Pigmy

Dissabte 13 març 2021

20 h
Cafè del Teatre

Preu únic: 12€

comprar entrades

Vicente Macià, exguitarra, cantant i compositor de Carrots, és des de 2007 Pigmy, el seu projecte en solitari. Va debutar amb Miniaturas (2007, Junk Records): onze petites grans cançons cuidades fins a l’últim detall que recorden, per moments, a Simon & Garfunkel, Cat Stevens o Kevin Ayers.

Amb el seu segon treball, Hamsterdam (2014, Hurrah Música), un doble disc conceptual, Pigmy va composar la seva obra més barroca i ambiciosa creant petites joies d’orfebreria repletes d’arranjaments i orquestracions. Hamsterdam va ser elogiat pel públic i la crítica, esdevenint un dels millors discos de 2014.

Ara Pigmy torna al MUD per presentar-nos el seu tercer disc, Manifestación, en el qual no abandona el seu so acústic i preciosista que el caracteritza. Aquest cop ve acompanyat d’instruments renaixentistes, així com d’algunes pinzellades de rock progressiu que doten els temes d’una personalitat única, creant ambients màgics i atemporals.

 

 

Cánovas, Adolfo y Guzmán

Diumenge 14 març 2021

20 h
Cafè del Teatre

Preu únic: 15€

Comprar entrades

Cánovas, Adolfo y Guzmán tancaran el MUD el diumenge 14 de març al Cafè del Teatre. Corria l’any 1974 quan aquests tres músics, junt amb Rodrigo García, van formar el quartet conegut com a Cánovas, Adolfo y Guzmán, també coneguts per les sigles C.R.A.G. Amb la bellesa del seu folk-pop carregat d’harmonies vocals, han estat sempre comparats amb els mites nord-americans Crosby, Stills, Nash & Young. El mateix 1974 va ser editat el seu primer àlbum, “Señora Azul”, que tot i passar desapercebut al seu dia, resulta ser avui considerat un dels millors àlbums espanyols del segle XX, incloent-hi himnes com “Solo pienso en ti” o “Señora Azul”. Un parell d’anades i vingudes en dècades posteriors, i sempre sense actuar en directe, completaren el seu bagatge, i ara tenim l’ocasió de gaudir del seu directe (sense Rodrigo), 46 anys després de l’edició de “Señora Azul”

 

 

Informació i condicions de venda

 • Per accedir a l’espectacle serà obligatori l’ús de mascareta.
 • Es recomana neteja de mans amb hidrogel abans d’accedir al recinte.
 • Si noteu algun dels símptomes de la CoViD-19, per seguretat quedeu-vos a casa.
 • Respecteu les instruccions del personal en tot moment. Queda reservat el dret d’admissió en cas de no complir les indicacions del personal.
 • Un cop assignat un seient, mireu de no moure-us-en per respectar la distància física entre persones.
 • Com en qualsevol altre acte públic: apagueu els telèfons i dispositius que emetin so, no parleu en veu alta.
 • No es permès l’accés de menjar ni begudes alcohòliques o ensucrades en el recinte.

 

 • Les reserves s’obriran el dia 19 de febrer a partir de les 13 h i es tancaran 30 minuts abans de l’inici de cada sessió si encara n’hi ha de disponibles.
 • Un cop realitzada la compra no es retornarà l’import, excepte causa major justificada.
 • Porteu les reserves en pdf o format mòbil en els vostres dispositius electrònics, estalviareu paper i evitareu possibles mitjans de contagi.
 • Segons la normativa vigent, totes les reserves hauran d’anar associades a un nom i un número de telèfon per poder tenir un registre d’assistències.
 • Per evitar aglomeracions, es permetrà l’accés al recinte 30 minuts abans de l’inici de la sessió, de manera esglaonada i d’acord amb les instruccions del personal autoritzat.
 • Es prega puntualitat. Un cop iniciada la sessió no es podrà accedir al recinte.