Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Cap de setmana ple d’activitats amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua

Cap de setmana ple d’activitats amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua

L’Ajuntament de Lleida organitza per aquest cap de setmana diverses activitats amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua. El 22 de març és el dia que l’ONU destina a promoure l’aigua, a partir de la reflexió sobre salut, natura, urbanització, indústria, energia, alimentació i igualtat. Enguany se celebra sota el lema “Un dia per a l’aigua i aigua per a un desenvolupament sostenible”.

A Lleida s’hi celebren diferents actes, organitzats des del Museu de l’Aigua i la Regidoria de Medi Ambient.

El Museu de l’Aigua organitza per aquest dissabte 21 de març dues activitats especials: una caminada popular pels espais de l’aigua de la ciutat i un tast d’aigües. La caminada recorrerà els indrets de la ciutat on l’aigua hi té un paper definidor: el riu Segre, l’Horta, el parc de la Mitjana, els Camps Elisis i els propis espais del Museu de l’Aigua. El campament de La Canadiense, el Molí de Sant Anastasi, els Pous del gel i el Dipòsit del Pla de l’Aigua. El recorregut serà de 6 km i sortirà a les 10.30h del campament de La Canadiense.

A la tarda, a les 18h, hi haurà a la seu del museu un tast d’aigües. L’aigua pren cada dia més valor a la nostra societat, i cada vegada se n’estudien més les propietats i beneficis. Amb aquest tast es podran comprovar les diferències entre diferents tipus d’aigües i conèixer les propietats per poder elegir la que més ens convé. Activitat en col·laboració amb BO de Slahom Botiga Celler.

Finalment, el diumenge 22 al matí se celebrarà al parc de la Mitjana la Festa de l’aigua, esdeveniment lúdic per a tota la família, amb la presència del Banyetes. Hi hauran estands amb experiments, tallers i observacions, contes i activitats per a tothom, gaudint de l’espai natural de la Mitjana.