Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Coetus presenta el seu tercer treball discogràfic a l’Auditori

Coetus presenta el seu tercer treball discogràfic a l’Auditori

Celebra més de 10 anys de trajectòria amb “De banda a banda”, juntament amb Carles Dénia. El concert, que es va anul·lar en la data prevista, serà dijous, 28 de novembre, a les 21.00 hores

Coetus, la banda de percussió ibèrica, celebra més de 10 anys de trajectòria amb la presentació del seu tercer treball discogràfic, De banda a banda, juntament amb Carles Dénia. L’Auditori Municipal Enric Granados acollirà aquest concert el proper 28 de novembre, a les 21.00 hores.

L’orquestra de percussió evoluciona des de la recuperació del patrimoni musical de la Península Ibèrica cap a noves sonoritats i fronteres musicals.
Coetus reinterpreta, a través de l’habitual posada en escena festiva i de gran format, amb 18 músics sobre l’escenari dirigits per Aleix Tobias, aquesta herència musical anònima que fa viure el públic de cara al passat, d'esquenes al futur i amb els peus al present.

Les entrades  es poden comprar al web de LaTemporada Lleida, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l’Escorxador i l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida.