Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies COMENÇA EL CICLE DE CONCERTS FAMILIARS A L’AUDITORI amb "HOP! PERIPÈCIA!"

COMENÇA EL CICLE DE CONCERTS FAMILIARS A L’AUDITORI amb "HOP! PERIPÈCIA!"

Dins del cicle de concerts familiars s’inclou sis concerts adreçats al públic familiar.

Demà dissabte, 28 de gener l’Auditori Municipal Enric Granados inicia el cicle de concerts familiars amb l’espectacle HOP! PERIPÈCIA!

Dissabte, 28 de gener, 19 h. Auditori Municipal Enric Granados. 5 €

Aquest espectacle és una producció de l’Aula Municipal de Teatre i compta amb la participació de la soprano Marta Bonet, el tenor Francesc Jové, el baríton, Carles València i de la pianista Purificació Terrado. De la direcció escènica s’encarrega l’Antonio Gómez que alhora fa d’actor.

Hop! Peripècia!” és un viatge fantàstic per descobrir la bellesa de l’òpera i què s’amaga darrera de les àries més representades i cantades arreu del món. A través dels personatges del divertit petit circ “Hop! Peripècia”, revelarem les passions i els conflictes humans més comuns, tot descobrint la nostra essència.

Cal destacar que aquest espectacle forma part també del cicle d’Audicions Escolars que es va iniciar a l’Auditori el passat dimarts, 17 de gener.

El cicle de concerts familiars de l’Auditori continuarà el proper 18 de febrer amb Kiddy Broadway organitzat per l’Orfeó Lleidatà.

El cicle de concerts familiars compta amb la col·laboració de l’Obra Social Ibercaja.

Les entrades del l’espectacle HOP! PERIPÈCIA ja es poden adquirir a la taquilla de l’Auditori Enric Granados a 5 € i també mitjançant el lloc web de l’Auditori www.auditorienricgranados.cat