Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Comunicat oficial respecte de les activitats culturals de La Temporada Lleida

Comunicat oficial respecte de les activitats culturals de La Temporada Lleida

Segons ha informat avui, dimecres, 11 de març, la Generalitat de Catalunya, i segons dicta la resolució del Departament de Salut (SLT/704/2020), ens trobem en fase d’alerta per mantenir la contenció del Coronavirus.

Seguint les mesures preventives acordades en què obliga a suspendre les activitats col·lectives en espais tancats o oberts que s’apliquin a espectacles públics, recreatius i d’oci, activitats culturals, religioses o similars, amb independència que siguin ofertes per un titular, explotador o organitzador públic o privat, l’Ajuntament de Lleida, la Fundació Pública Teatre de la Llotja i La Temporada Lleida han pres la decisió, atès que tots els equipaments culturals tenen un aforament inferior a 1.000 persones, de mantenir (amb un terç de l’aforament de l’equipament), anul·lar o ajornar els següents espectacles i concerts:

ESPECTACLES SUSPESOS:

- “Camí a l’escola”. Dissabte, 14 de març, 18.00 h. s. Teatre Municipal de l’Escorxador.

- “Annie”. Dissabte, 14 de març, 17.30 h i diumenge, 15 de març, 12.00 h. Teatre de la Llotja. Promotor: La Traca Events

- “Jekyll & Hyde”. Dissabte, 14 de març, 21.00 h i diumenge, 15 de març, 18.00 h. Teatre de la Llotja. Promotor: La Traca Events

- “La Traviata”. Divendres, 20 de març, 21.00 h. Promotor: Fundació Pública Teatre de la Llotja.

- “Polzet”. Dissabte, 21 de març, 18.00 h.  Teatre Municipal de l’Escorxador.


ESPECTACLES AJORNATS

- “Gran Missa de Mozart”. Dissabte, 21 de març, 20.30 h. Auditori Municipal Enric Granados. Es reprograma per a la tardor a l’espera de tancar data definitiva.

- “Bona Gent”. Diumenge, 22 de març, 19.00 h. Teatre de la Llotja. Es reprograma per al 19 de setembre, 20.30 h.

“Un bosc de sons”. Dissabte, 28 de març, 18.30 h. Es reprograma a l’espera de tancar data definitiva.

- “L’Octet de Mendelssohn”. Dijous, 12 de març, 20.30 h.  Auditori Municipal Enric Granados.

- “Kiko Berenguer Flamenco-Jazz Project. Divendres, 20 de març, 21.00 h. Auditori Municipal Enric Granados.


CANVI O DEVOLUCIÓ DE LES ENTRADES VENUDES

ESPECTACLES SUSPESOS:

- Entrades comprades online: es retornaran automàticament els diners a les persones que hagin comprat les entrades.

- Entrades comprades a les taquilles dels teatres o a Turisme de Lleida: si la compra s’ha fet en efectiu, es retornarà pel mateix canal (taquilla)

- Entrades comprades a taquilla amb targeta bancària: es retornarà pel mateix canal, sempre que no hagi passat més de dos mesos de l’operació, supòsit en el qual la devolució s’haurà de fer en efectiu a la taquilla del Teatre de la Llotja.


ESPECTACLES AJORNATS:

- Les entrades per als espectacles ajornats seran igualment vàlides per a la nova data programada. Tot i així, les persones que vulguin podran anar a taquilla a bescanviar l’entrada per una d’actualitzada amb la nova data.

- Tot i així, es podran retornar els diners de les entrades en els mateixos termes dels espectacles suspesos.

 

Per tot això, des de l’Ajuntament de Lleida, la Fundació Pública Teatre de la Llotja i La Temporada Lleida demanen disculpes per tot l’enrenou que això pot suposar al públic, però cal seguir les indicacions i mesures que des del Govern de la Generalitat es dicten.