Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Concert “Granados. Alfons Enjuanes Trio” demà a l'Auditori

Concert “Granados. Alfons Enjuanes Trio” demà a l'Auditori

 

Dimarts 14 de febrer a les 19.30 h a l’Auditori Enric Granados. 5 € / 3€ reduïda i comprant el CD (10€) es regala una entrada.

Intèrprets: Alfons Enjuanes, guitarra; Horacio Fumero, contrabaix i Esteve Pi, bateria.
Coproducció de L’Intèrpret amb l’Ajuntament de Lleida.

Entrades a l’Auditori i a L’Intèrpret

 

El prestigiós guitarrista Alfons Enjuanes en ofereix, amb el seu trio, una original visió de la música de Granados sota el prisma del jazz.

Demà, dimarts 14 de febrer tindrà lloc a l’Auditori una nova proposta emmarcada dins l’Any Granados. El concert “Granados. Alfons Enjuanes trio” és fruit de l’enregistrament del CD amb títol homònim que s’acaba d’editar sota el segell L’Intèrpret Records.

Aquest encàrrec de L’Intèrpret a Alfons Enjuanes, un dels professors més insignes del centre, es va realitzar ara fa un any i ha anat madurant fins a tenir configurada una llista de 10 obres de Granados que s’han enregistrat reinterpretades amb llenguatge jazz.

Acompanyat d’un dels millors contrabaixistes de l’escena jazzística actual, Horacio Fumero, i de l’emergent bateria Esteve Pi, Alfons Enjuanes ens mostra sota un jazz clàssic un Granados simple i directe en el què reconeixem fàcilment ls melodies originals.

La posada en escena d’aquest treball es basa en el propi CD que el públic podrà gaudir en directe a l’Auditori.