Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Concert de piano. Joves pianistes de l’ESMUC interpretaran obres de Beethoven, Granados i Chopin.

Concert de piano. Joves pianistes de l’ESMUC interpretaran obres de Beethoven, Granados i Chopin.

El proper dijous, 4 de febrer a les 20.30 h la sala 2 de l’Auditori Municipal Enric Granados acollirà el concert de piano dels joves pianistes J.R. Salamó, Eugènia Guri, Eudald Buch.

Tots tres estudien actualment a la Conservatori Superior de Música de Catalunya  sota el mestratge del prestigiós professor Vladislav  Bronevetzky.

J.R. Salamó  que participarà en aquest concert de piano col.lectiu es nascut a Fraga i la seva formació musical la va realitzar al Conservatori de Lleida sota el mestratge de Jordi Benseny on va rebre les màximes qualificacions i el Premi extraordinari de fi de grau.

Ha estat guardonat en nombrosos concursos d'àmbit nacional e internacional; Ricard Viñes (Lleida), Arjau (Barcelona), Antón García Gabril (Teruel), U.M de Benaguasil (València), Joventuts Musicals de Vilafranca del Penedès, Ramón Llull Rotary Club (Palma de Mallorca)....

Ha oferit diversos concerts amb diferents sales emblemàtiques de Catalunya, Aragó, Palma de Mallorca, Granada, Madrid...així com concerts benèfics i actes conmemoratius.

Aquest concert s’inclou dins del Cicle de piano  Ricard Viñes que l’Auditori programa cada any dins de la temporada hivern i primavera.

El cicle Ricard Viñes clourà  el proper 27 de juny, amb l'inici de la XXII edició del Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes que es celebrà cada any a l’Auditori Municipal Enric Granados.

Cal destacar que el cicle de concerts de piano Ricard Viñes compta amb el patrocini de l’empresa IFR Group, GLS Prefabricats i Carme Grasa.

El preu de l’entrada és 5 €.

Podeu adquirir les vostres entrades a la taquilla de l’Auditori, de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 i al lloc web www.auditorienricgranados.cat