Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Concerts al Cafè del Teatre

Concerts al Cafè del Teatre

L'HOME INVISIBLE | TORNAR A COMENÇAR

DIVENDRES 30 de gener de 2015 | 22.30h | Preu: 6€

Després de més d'una dècada, la banda liderada per l'Albert Oliva és reinventa i ens presenta el seu darrer treball, Tornar a començar. L’home invisible neix a Lleida, en clau de cançó d’autor, per esdevindre més endevant una banda de rock Així mateix la formació es centra en els temes propis, majoritariament en català. Amb més de deu anys a la carretera presenta el seu últim treball tornar a començar.

OUSMAN SOLDIER BAND

DISSABTE 31 de gener de 2015 | 22.30h | Preu: 8€ - Reduïda: 6€

Procedent de la República de Ghana va iniciar les seves passes al costat de “King David” un músic de nayah-bingui, instal·lat a Lleida. Va seguir la seva carrera amb la guitarrista de Lleida, Gemma Cerdà, Jordi Fo (ex-membre de la banda Watercookies, Ambaparà i co-organitzador del Festinoval) i Luigi Sierra fundador dels “Topiloco Aviador". Per la banda han passat diversos músics "Ion", Sergi "bates", "Txell tecles" i "Jordi perku", incorporant aquests darrers anys al conegut guitarrista "Nano", al virtuós bateria Joan Andreu i a Victor Alba als teclats i saxos.

El seu repertori interpretat en la seva llengua original, combina temes propis amb pinzellades del mestre Bob Marley. El seu objectiu és promoure la música reggae en directe, sense oblidar les seves arrels africanes. Els seus temes pretenen transmetre una espiritualitat que acompanya un missatge de "respect", "prosperity" & "Unity" amb una lluita envers una societat injusta.

GRISES | ANIMAL

DIUMENGE 1 de febrer de 2015 | 20.30h | Preu: 12€ - Reduïda: 10€

El seu primer disc "El Hombre Bolígrafo" (Origami Records, 2012) va tenir influències del cosmos indie anglosaxó i de bandes com Foals, Glasvegas o Editors. En el seu segon disc, "No se alarme señora, soy soviético" (Origami Records, 2012) el seu so evoluciona cap a un synth-pop d'orfebreria, i en est, el seu tercer disc, "Animal", aquest so es consolida i creix, convertint-se definitivament en una muralla sonora construïda al voltant de la pista de ball.

El disc ha estat gravat i barrejat en els estudis Gaztain de Eñaut —cantant i productor de la banda— durant 2013. 10 cançons que reafirmen a la banda com una de les propostes més prometedores de la música estatal.