Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Concerts al Cafè del Teatre

Concerts al Cafè del Teatre

THE DUST QUEEN

Dijous 12 de febrer de 2015 | 22.00h | Preu: 10€ - Anticipada: 8€

Un homenatge a la mítica banda britànica Queen per començar el Carnaval.

Benjamí Felip, veu. Oscar Gutiérrez, guitarra i veus. Ramon Codina, baix i veus. Gerard Luque, bateria. Pancho Marrodan, teclats. Josep M. Serra, teclats. Cristóbal Martínez, so. Convidats: Miquel Capilla, guitarra. Pere Guixé, piano. Josep M. Baldomà, teclats. Carlos de Arriba, piano.

GOSSOS

Divendres 13 de febrer. 22 h. Preu: 12 € - Anticipada: 10 €

Gossos celebra 22 anys als escenaris amb una gira íntima i propera, una experiència diferent pel grup i per la gent que els envoltarà reduint al màxim la distància i convertint-se en protagonistes.

Fa 22 anys que Gossos vam començar un viatge. Poca broma! A nosaltres ens impacta. I ha arribat el moment de deixar entrar els nostres seguidors al nostre espai més íntim: el local d’assaig, on s’origina tot: La idea, l’estructura, el diàleg i la inspiració. Per fer-ho, hem creat una gira molt especial, on volem el públic a dins l’escenari i no a fora. Convertirem el concert en un assaig, un diàleg, un joc... volem trencar la barrera. Serà una retrospectiva dels nostres 22 anys de feina i deixarem que 222 persones ens encerclin a dalt de l’escenari i puguin fins i tot intervenir en el procés creatiu: es convertiran en protagonistes. Actuarem en 22 poblacions diferents, en espais que ens permetin construir aquesta escena: Nosaltres al centre i el públic envoltat de la nostra música, diluint al màxim la distància. És un espectacle de petit format, senzill, íntim, on es trenca fàcilment el vidre invisible que sovint ens separa de l’espectador. I com a molt tard, començarem a les 22:00. T’hi apuntes?

REY DEL GLAM

Dissabte 14 de febrer. 22.30 h. Preu: 13€ - Anticipada: 10€

Celebrem el Carnaval amb els Rey del Glam, un tribut a la diva del pop espanyol Alaska, i a la memòria col·lectiva musical de tots, amb els seus més de 30 anys de carrera musical. Qui no ha ballat i cantat als ritmes de A quien le importa, Ni tu ni nadie, Bailando, Como pudiste hacerme esto a mi, Perlas ensangrentadas, Un hombre de verdad etc.

Rey del Glam, es un projecte nascut a Barcelona, produït per SCM, composat per Oscar Bretau (Guitarra i veus), Xavi Romero (Sintetitzadors, programació i veus) i Mary Glam (Veu). Tres artistes units per retre tribut d'una semblança quasi idèntica a l'original que repassen la carrera de la diva durant mes d'hora i mitja, des de Pegamoides, Dinarama fins a l'actual, Fangoria. 

SKINNY MOLLY + THE GOLDEN GRAHAMS

Diumenge 15 de febrer. 20.30h. Preu: 24€ - Anticipada: 20€

Southern rock des de Nashville-Tennessee amb músics de Lynyrd Skynyrd i Blackfoot. Els nord-americans arriben de gira presentant el seu darrer disc, Here for a good time, disposats a fascinar als seus fans. Obriran el concert els barcelonins The Golden Grahams.