Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies CONCERTS MOVISTAR - ENRIC MONTEFUSCO + ESPALDAMACETA

CONCERTS MOVISTAR - ENRIC MONTEFUSCO + ESPALDAMACETA

CONCERTS MOVISTAR

ENRIC MONTEFUSCO + ESPALDAMACETA

Dijous, 6 de juny

21.30 h. Cafè del Teatre

Gratuït. Aconsegueix l'entrada a qualsevol botiga de Movistar

 

Enric Montefusco. Després de l'abraçada a la música popular del seu celebrat debut en solitari, Meridiana (2016), Enric Montefusco continua explorant els mecanismes de la cançó en un nou àlbum, Diagonal, publicat en el seu segell, Buena Suerte, en aliança amb El Segell. Gravat al costat dels instrumentistes que l'acompanyen des de l'inici de la seva carrera com a solista, el segon assalt de qui va ser líder de Standstill sublima la seva proposta sonora i ratifica el seu compromís literari des d'una insubornable consciència poètica i política.
Ja des del títol, el nom de l'altra avinguda que serveix d'entrada i / o sortida a Barcelona, Diagonal planteja un
suggeridor joc conceptual i s'erigeix en revers de Meridiana. Més directe i transversal que mai, el repertori esmola la crítica social i, en recrear amb cruesa un atípic recorregut biogràfic, no abdica del seu esperit generacional.

Espaldamaceta. José Juan González, ànima d'Espaldamaceta, torna després de dos anys de silenci amb un disc integrament en català. Millor que Mai és el seu setè disc en el qual, acompanyat per Gerard Joan (bateria, sampler i veus) i Oriol Maymó (baix, veus, sampler i sintetitzador), ha introduït cançons més curtes i concises que fugen dels tempos baixos i del caràcter trist a què ens tenia acostumats.
Al llarg de Millor que Mai trobem noves sonoritats que mai abans s'havien escoltat en els anteriors treballs
d'Espaldamaceta, motiu pel qual trobem, darrere d'aquest disc, a Jordi Casadesús (La Iaia, Núria Graham) com a productor. La barreja de caixes de ritmes, teclats i sintetitzadors analògics amb melodies pop que romanen
a la memòria, fan de Millor que Mai un viatge d'emocions i paisatges diversos.