Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Concurs de Dibuix i de Narrativa dels Reis Mags de Lleida a la seu de l’Associació Cultural Res Non Verba.

Concurs de Dibuix i de Narrativa dels Reis Mags de Lleida a la seu de l’Associació Cultural Res Non Verba.


Un total de 420 dibuixos de 8 centres educatius de Lleida, romandran exposats fins al 5 de gener a la Sala d'Exposicions de l'Associació Res Non Verba

Aquest matí , amb la presència d’Antoni Llevot, ha tingut lloc la inauguració de l’exposició del Concurs de Dibuix dels Reis Mags d’Orient, organitzat per l’Associació dels Reis Mags de Lleida amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida i l’Associació Res Non Verba. En el decurs de l’acte s’han fet públiques les deliberacions dels concursos de dibuix i narració dels Reis Mags de Lleida.

El concurs va ser creat l’any 2000 per Enric Castells, recentment traspassat, qui va ser alhora el creador de l’Associació dels Reis Mags de Lleida.

Un any més s’exposen els dibuixos dels nens i nenes dels centres educatius de Lleida que han participat al Concurs de Dibuixos dels Reis Mags. Enguany s’han presentat un total de 420 propostes de 8 centres educatius de Lleida

L’exposició es podrà visitar a partir d’avui fins al 5 de gener a la Sala d'Exposicions de l'Associació Res Non Verba. El dimecres dia 10 de gener a les 18h tindrà lloc al mateix espai, l’acte d’entrega dels premis, presidit per l’Alcalde de Lleida. L’originalitat i la màgia són els trets característics de tots els dibuixos, pintures, collages, etc. dels nens i nenes dels centres escolars de Lleida. 

El jurat d’enguany del XVIIè Concurs de Dibuix dels Reis Mags d’Orient ha estat constituït per: Víctor Pérez Pallarés, Divina Drudis Solé, M. Antònia Bañeres, Mercè Humedas, Maribel Castan i Paco-Ermengol Tolsà Badia, Jordi Azuara. Enric Vicente actua com a Secretari.

Al Concurs Literari s’ha presentat el centre CPC MARISTES MONTSERRAT, COL·LEGI L’ESTONNAC, CEIP JOC DE LA BOLA,  amb un total 85 treballs presentats.

Jurat Concurs de Dibuix i Relats Literaris dels Reis mags

El jurat està format per Pedro Pardo, Joan Bellmunt, Maria Antonieta Bañeres i Enric Vicente i Jordi Azuara.