Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Conferència: "La Processó del Silenci: una nova realitat de la Setmana Santa lleidatana"

Conferència: "La Processó del Silenci: una nova realitat de la Setmana Santa lleidatana"

Conferència a càrrec de  José Manuel Gómez Hernández, Germà Major de la Confraria del Crist de l'Agonia de Lleida al Centre de Cultura Popular i Tradicional de Lleida.

El proper dilluns 16 de març, a les 20 h, apropem la Setmana Santa als Diàlegs Culturals. En un acte en col·laboració amb la Confraria del Crist de l’Agonia de Lleida, que té la seu al mateix Centre de Cultura Popular i Tradicional de Lleida, lloc on es desenvoluparà la conferència, parlarem de La Processó del Silenci: una nova realitat de la Setmana Santa lleidatana.

Des del 2004, a Lleida es celebra la Processó del Silenci pels carrers del barri antic de la ciutat, una processó que esdevé un nou marc d’expressió i una nova realitat en la Setmana Santa lleidatana.

D’on beu aquesta processó?, com es configura?, qui hi participa?, què porta a un col·lectiu a promoure i dur a terme una activitat com aquesta? Des d’aquella primera processó, i fins a dia d’avui, com ha evolucionat? De tot això i més en parlarem amb José Manuel Gómez Hernández, Germà Major de la Confraria del Crist de l'Agonia de Lleida, i un dels responsables de la implementació al barri i a la ciutat de la vivència nocturna del dijous sant.

 

Centre de Cultura Popular i Tradicional de Lleida

C/St. Martí s/n (baixos de l’església de St. Martí)