Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Cor Euridice incia la programació de tardor del cicle “l’Altra Biblioteca: activitats extra” de la Biblioteca-Fonoteca de l’Auditori Enric Granados

Cor Euridice incia la programació de tardor del cicle “l’Altra Biblioteca: activitats extra” de la Biblioteca-Fonoteca de l’Auditori Enric Granados

Aquest divendres 2 d’octubre a les 19.30 h, el Cor Euridice incia la programació de tardor del cicle “l’Altra Biblioteca: activitats extra” de la Biblioteca-Fonoteca de l’Auditori Enric Granados.

Aquesta formació coral, amb seu a Les Borges Blanques, està integrada per una dotzena de noies de la comarca de Les Garrigues i estan dirigides per la Dolors Ricart, professora del Conservatori i Escola Municipal de Música de Lleida.

Les noies del Cor faran una demostració de les diferents sonoritats que es poden fer amb la veu, tot jugant amb l’espai de la biblioteca-fonoteca, no es tracta d’un concert convencional sinó més aviat d’un divertimento. No us ho podeu perdre!

El cicle “l’Altra Biblioteca: activitats extra” continua al mes de novembre, concretament el dia 6 amb un taller-demostració de manualitats amb material reciclat a càrrec d’Artonieta: artesania del reciclatge i, finalment el dia 11 de desembre tindrem una projecció de curtmetratges amb els companys de CafèCurt.

Totes les activitats són gratuïtes. Per més informació consulteu: www.auditorienricgranados.cat